Af - 04/02-16 22:11; Opdateret: 04/02-16 22:50

Steven Seagal genopliver dansk komikers badedebat med ét slagSteven Seagal genopliver dansk komikers badedebat med ét slag

For et par måneder siden satte et billede af den danske komiker Torben Chris, der bader nøgen med sin datter, Danmark på den anden ende. 80'er og 90’er actionstjerne genopliver debatten.

Bildstrecke im Grossformat »

The Glimmerman, Casey Ryback og nu debattør. Kampsportsikonet og actionstjernen Steven Seagal har mange navne. Nu har han kastet sig ind i en ny kamp - kampen om, hvorvidt det var rigtig eller forkert, da komikeren Torben Chris badede nøgen med sin datter.

- En far i bad med sin datter er ikke pædofili, det er hygge, I går glip af livet, forskrækkede mennesker, lød det dengang, da Torben Chris delte det famøse billede.

Dansk komikers vrede pædofili-opslag vækker opsigt i udlandet
Dansk komikers vrede pædofili-opslag vækker opsigt i udlandet

Måneder er der gået siden debatten rasede, men den gik ikke længere.

Steven Seagal har nu delt det famøse billede på ny på sin Facebook profil, og opslaget har allerede skabt stor debat blandt hans følgere. Næsten 3000 likes og over 1500 kommentarer er der i debatten indtil videre; en debat, der ser ud til at hælde overvældende til Torben Chris’ favør.

What do you think?

Posted by Steven Seagal on Wednesday, February 3, 2016

- Der er intet galt i, at en far bader sine børn. Uanset om det er en dreng eller pige. Hvorfor skulle moren være den eneste, der gør det? Hvad hvis babyen skal have skiftet ble? Er det ikke tilladt for fædre at skifte deres døtre? Sikke en gang vrøvl. Folk, som får beskidte tanker, når de kigger på det her billede, har brug for professionel hjælp. Tosser!, lyder top kommentaren.

Man skal et godt stykke ned, for at finde negative kommentarer, der har fået likes nok til at blive set med det samme.

Komikeren Torben Chris: - Børn og voksne må godt være nøgne sammen
Komikeren Torben Chris: - Børn og voksne må godt være nøgne sammen

Steven Seagals deling af billedet er heller ikke gået Torben Chris’ næse forbi.

- FUCK hvor vildt! Troede ellers så småt at det sidste ord var sagt i diskussionen om billedet af mig og min datter i badekaret.... Men nu har selveste Steven Seagal sgu delt historien.
Og der er jeg altså 90'er action fan nok til at vide, at hvis Steven Seagal siger, at diskussionen fortsætter, så fortsætter den. Ihvertfald indtil Chuck Norris siger stop, skriver Torben Chris om at Steven Seagal nu er trådt ind i ringen.

Det var i sin tid one-man showet ‘Jydelogik’, der fik Torben Chris til at dele det oprindelige billede på Facebook.

Den danske komiker kan på en måde forstå, at der er nogen i Danmark, der interesserer sig for, hvad han laver, da han er komiker her, men han undrer sig over interesseren i udlandet, udtaler han til Ekstra Bladet.

- I udlandet handler det jo ikke om, at jeg er komiker - der er det om, at 'en skandinavisk mand går i bad med sin datter - er det i orden?'. Og der har jeg det sådan: 'Hvordan er vi kommet derhen, hvor det skulle være en historie?' Det, synes jeg, er sindssygt, lyder hans kommentar til Ekstra Bladet om den genopståede debat.

TV: Her tæver Steven Seagal to russere - eller gør han?
TV: Her tæver Steven Seagal to russere - eller gør han?

FUCK hvor vildt! Troede ellers så småt at det sidste ord var sagt i diskussionen om billedet af mig og min datter i...

Posted by Torben Chris on Wednesday, February 3, 2016

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Kæmpe nedtur for Jamie Oliver:...
bt.dk
Her er BTs karakterer: Vejret var...
bt.dk
Regnskab afslører: Dansk firma solgt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx