Af Christian Hansen,Fie West Madsen - 10/01-18 16:19

Hel familie fundet død i villa: Nu har svensk politi nyt om sagenHel familie fundet død i villa: Nu har svensk politi nyt om sagen

Fire personer er tirsdag aften fundet døde i en sydsvensk villa, og nu efterforsker politiet sagen som mord.

storybild

Politiaktion i Bjärred nær Lund i Sverige, tirsdag den 9. januar 2018. To voksne og to børn er fundet døde i en villa i byen Bjärred oplyser svensk politi ifølge Aftonbladet, onsdag den 10. januar 2018. (Foto: 50090 Johan Nilsson/TT/Scanpix 2018) (Billede: 50090 Johan Nilsson/TT)

Det skriver Expressen.

»Det er en alvorlig voldelig forbrydelse. Der bliver tale om en mordefterforskning i en eller anden form,« siger Ewa-Gun Westford, kommunikationschef hos politiet i region syd.

Hun siger samtidig, at man arbejder ud fra en teori om, at det er sket inden for familien, og man leder derfor ikke efter en gerningsmand udefra.

Politiet blev tilkaldt til adressen omkring klokken 18, efter en person havde henvendt sig til myndighederne og udtryk bekymring, fordi en af beboerne i huset ikke var mødt på arbejde. Det var således en kollega, der slog alarm.

Sent tirsdag aften stod det klart, at de fire døde er personer fra samme familie. Pressetalsperson hos Skåne Politi, Ewa-Gun Westford, oplyser, at de døde er to voksne og to børn, skriver Expressen.Politiet beskriver ifølge flere svenske medier hændelsen som en familietragedie.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-familie i sorg over forsvunden 17-årig: Nu har tv-familien en bøn til danskerne

Hvad der er foregået i huset er fortsat uklart, og politiet har kun sat meget få ord på hændelsen, og om der ligger en forbrydelse bag er således også fortsat uklart.

Frem til onsdag morgen har teknikere undersøgt stedet. Politiet vil hverken be- eller afkræfte, om man mistænker en forbrydelse. Men mens området omrking huset har været spærret, ledte politiet ifølge Sydsvenskan ikke efter nogen gerningsmand tirsdag aften.

Politiaktion i Bjärred nær Lund i Sverige, tirsdag den 9. januar 2018. (Billede: 50090 Johan Nilsson/TT)

Onsdag morgen omkring klokken syv var undersøgelserne på stedet afsluttet, skriver Aftonbladet.

Presstalespersonen Calle Persson oplyser til mediet, at man afventer resultater fra de retsmedicinske undersøgelser, som godt kan tage et par dage.

Calle Persson oplyser dog også, at man efter nattens undersøgelser har et billede af, hvad der er sket.

»Vi har vores tanker om, hvad der er sket, og vi har et ganske godt materiale. Den er udelukkende baseret på den tekniske undersøgelse,« siger Calle Persson til Aftonbladet, men han vil ikke over for avisen uddybe, hvad materialet består i.

Pårørende til de døde er underrettet.

Politiaktion i Bjärred nær Lund i Sverige, tirsdag den 9. januar 2018. (Billede: 50090 Johan Nilsson/TT)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flaskekast, spyt og slag: Unge piger...
bt.dk
Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
Ekspert om Coops lukning af 47...
bt.dk
Ny milliardfond vokset ud af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx