Af - 04/11-15 07:20; Opdateret: 04/11-15 07:35

Instagram-stjerne ruineret af sin ærlighedInstagram-stjerne ruineret af sin ærlighed

Australske Essena O'Neill ville vise bagsiden af medaljen. Den var dog værre, end hun nok først havde regnet med.

Bildstrecke im Grossformat »
I en alder af bare 18 år har Essena O'Neill opnået, hvad de fleste nok vil mene, er drømmen. Men spørger man hende selv, er det langt fra sandheden. Derfor har hun besluttet sig for at droppe de sociale medier og fortælle det barske sandhed bag det - på overfladen - perfekte liv. På kort tid fik Essena O'Neill fra Australien opbygget et kæmpe netværk på de sociale medier. Hun kunne prale med mere end 700.000 følgere på Instagram, 260.000 abonenter på Youtube og mere end 60.000 venner på Snapchat. Noget de fleste some-stjerner drømmer om. Men bag det glimtende og perfekte ydre gemte der sig en grim og barsk virkelighed. I en ærlig og åben video på hendes Youtube-kanal fortæller hun om bagsiden af medaljen. En bagside, hvor hun fortæller om det pres, der dagligt ligger på hendes skuldre om at føle sig smuk og føle sig noget værd. Essena O'Neill valgte derfor at droppe de sociale medier. Hun har slettet størstedelen af sine videoer på Youtube og gjort det samme med hendes mange tusinde billeder på Instagram. I stedet har hun postet de samme billeder, men med en ny tekst. Her skriver hun, hvad virkeligheden bag de enkelte billeder rent faktisk er. Hvor meget hun er blevet betalt for er reklame for et produkt, hvordan hun næsten ikke har spist, hvis hun skulle posere i bikini og hvordan hun har følt sig alene. Nu kæmper den 18-årige model for, at andre brugere af de sociale medier skal være opmærksomme på, at det ikke altid er, som det ser ud på billederne. Essena O'Neill har ændret sin tekst på Instagram til 'Social Media Is Not Real Life' (Sociale medier er ikke det virkelige liv) og hun har oprettet en hjemmeside, letsbegamechangers.com, hvor hun tager kampen op mod de sociale medier.

Instagramstjernen Essena O'Neill overraskede sine mange tusinde følgere ved at afsløre hemmeligheden bag 'hendes perfekte Instagram-liv'.

Hun var træt af det evige pres, der lå på hende - og derfor besluttede hun at fortælle sandheden bag det glimtende ydre. Men nu banker virkeligheden for alvor på, for uden de mange sponsorater og penge fra reklame er hun på røven, indrømmer hun i en ny tårevårdet video. Det skriver Daily Mail.

Verdensberømt instagrammer siger stop: Afslører barsk virkelighed om sine billeder
Verdensberømt instagrammer siger stop: Afslører barsk virkelighed om sine billeder

I videoen, som hun efter sigende har lagt op på sin nye hjemmeside, fortæller den 18-årige kvinde, at hun mangler penge.

- Det er pinligt at indrømme, at jeg har brug for hjælp... Jeg kan ikke engang betale husleje. Hvis denne webside har værdi for dig, så vær' sød og støtte mig, for jeg har ikke råd til det virkelige liv, siger hun ifølge Daily Mail i videoen.

Om Essena O'Neill virkelig er i nød eller det hele bare er et stort reklame-stunt, er der endnu ingen, der helt kan vide sig sikre på.

Instagram: Derfor er brystvorter bandlyst
Instagram: Derfor er brystvorter bandlyst

LÆS OGSÅ: GALLERI: De her frække billeder gav Amalie Wichmann 10.000 følgere

LÆS OGSÅ: TV: Teenagere sover tre dage i kulden for eksklusiv H&M-kollektion

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx