Af - 04/05-16 21:32; Opdateret: 27/11-16 11:26

LISTE: Vil din kæreste gå fra dig? Her er 7 tegnLISTE: Vil din kæreste gå fra dig? Her er 7 tegn

Tør du tjekke listen?

Bildstrecke im Grossformat »

Venner, der skal med på dates. Dalende interesse for dit liv. Underlige kærlighedsklichéer.

Forhold byder både på op- og nedture, men går du rundt med en vedvarende underlig fornemmelse i maven over din kærestes væremåde, kan det måske betyde, at vedkommende overvejer at forlade dig.

Her er en liste med syv tegn:

Du er ikke længere en prioritet


Svarer kæresten ikke på dine sms'er? Bruger han eller hun pludselig mere tid på andre aktiviteter end dem, der vedører dig? Det kan være et tegn på, at din partner er på vej videre.

Din partner er ikke til stede


Måske bruger din kæreste ikke mere tid på andre ting, og måske er I stadig ligeså meget sammen som før. Men er din udkårne til stede mentalt? Eller summer vedkommende rundt i sin eget lille drømmeverden?

Din kæreste taler i underlige klichéer


Din partner distancerer sig med trætte klichéer, som vedkommende har set i halvdårlige romantiske komedier. Ved at tale i floskler tester din kæreste dig for at se, hvordan du har det med, at vedkommende allerede har taget første skridt videre.

Din partner trækker sig fra fælles projekter


Havde I aftalt at stuen skulle males? Og hvad med den der ferie til efteråret? Hvis din eneste ene taler udenom, når snakken falder på fælles projekter og fremtidssnak, ser det måske ikke helt godt ud.

Din partner spørger ikke længere til din dag


"Hvem var du på arbejde med?", "hvad har du spist til frokost?", "hvad lavede du, da du kom hjem?" Ligegyldige spørgsmål om hverdagens trivielle gøremål er med til at gøre, at man føler sig tæt på sin partner, og selvom de færreste kærester tør indrømme det, synes de det er en hyggelig tradition. Syntes du og din partner også det - engang?

Dates bliver en gruppeting


Din partner vil for alt i verden ikke være romantisk med dig, og slet ikke alene. Derfor bliver venner og familie altid inviteret med, når der er lagt i kakkelovnen til en hyggelig aften for to.

Din partner har intet overskud


I starten af et forhold har man uanede mængder tålmodighed til over for hinanden. En tålmodighed, der med tiden nedjusteres en smule. Men forsvinder den fuldstændigt er det ikke et godt tegn.

H/T Bustle.com

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx