Af - 12/05-16 13:33; Opdateret: 12/05-16 13:51

Se listen: Her er de vildeste onani-bekendelserSe listen: Her er de vildeste onani-bekendelser

Maj er international onani-måned, og er der noget som mennesker kan, vil og altid har gjort, er det at onanere.

storybild

Vi har været en tur på Reddit og har samlet en række bekendelser fra gale onanister, der har taget sagen i egen hånd på de mest upassende steder. Det er en ret så underholdende (og lettere foruroligende) affære.

Virkelig upassende
Brugeren pickyourteethup beretter om en ven (sjovt nok handler historierne tit om "en ven"), der var på roadtrip i Europa for at onanere på gamle slagmarker og anden verdenskrig-museer. Den såkaldte "ven" skulle også have onaneret i det hus, hvor den berømte Anne Frank gemte sig for de tyske nazister. Det er næsten for langt ude til at være sandt, mener vi.

På stranden
ahiggins91 fortæller om en uheldig episode med livestreaming i det fri. Ja, du læste rigtigt. Han fortæller:

"Min bedste spiller nogensinde var i Key West, Florida, på det sydligste hotel. Jeg gik ud klokken to om natten, fuld, liderlig, og onanerede til porno på min telefon og kom ud i havet. Senere fandt jeg ud af, at hotellet havde webcams, der streamede det hele live på nettet".

I flyet
DonnyShocker fortæller om en transatlantisk flyvetur og et nasty tæppe.

" Jeg skulle flyve hjem fra familieferie fra Orlando til Paris og havde ikke onaneret i tre uger. Da jeg var en kåd 14-årig, tænkte jeg, at det ville være en dog idé at gøre det i flyet ved siden af to gamle kvinder. Jeg tror ikke, de lagde mærke til det, men det må stewardesserne have gjort på grund af det tæppe, jeg efterlod på det tæppe, jeg gjorde det under".

Med afføring
Brugeren poojacker er i den mere nasty ende af bekendelserne.

"Da jeg var teenager brugte jeg min egen bæ som glidecreme, fordi jeg undrede mig over, hvordan analsex mon føltes. Jeg tænkte "analsex = afføring", så jeg fiskede lidt op og moste det i min hånd, og så gik jeg ellers i gang".

På hospitalet

Sharain kedede sig på hospitalet.

"Jeg gjorde det på hospitalet på en stue med andre patienter. På et tidspunkt fik jeg besøg af en gruppe medicinstuderende lige efter jeg var kommet. Jeg gjorde det mest af kedsomhed. Jeg var ret så fastlåst til senge på grund af alt muligt udstyr. så min bevægelsesfrihed var meget begrænset.

Bag containeren
Reddit-brugeren LivingSacrifice skriver:

"Jeg har mange bud, men jeg tror, at jeg vil fortælle om dengang jeg havde telefonsex bag en skraldecontainer ved Wal-Mart, hvor jeg gemte mig for mine venner, jeg var på roadtrip med.

LÆS OGSÅ: Mand: Derfor skal du tage et ekstra ryk i banditten

LÆS OGSÅ: Forskere: Derfor er sex-orgasme sundere end onani

LÆS OGSÅ: Caroline onanerer med veninde på 'Paradise Hotel': Jeg har også gjort det på arbejde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx