Af Simone Augusta Lundt - 13/07-17 14:16

TV: Sømænd opdagede mystisk dyr på åbent hav: Her redder de staklen i landTV: Sømænd opdagede mystisk dyr på åbent hav: Her redder de staklen i land

14 kilometer fra Sri Lankas kyst svømmede en elefant rundt med snablen over vandet. En flådepatrulje fra Sri Lanka så det eksotiske dyr, der var langt fra sit naturlige levested. Straks blev en stor redningsaktion sat i gang.

Sri Lanka navy rescues a wild elephant dragged out to sea

Flådepatruljen, der så elefanten i nød, var nødsaget til at ringe efter endnu en båd, der skulle hjælpe dem med at redde elefanten.

Elefanter kan faktisk godt svømme, men flådepatruljen mener, at elefanten er blevet trukket så langt væk fra land på grund af stærk strøm.

Udover den ekstra båd måtte flere dykkere også til. De hoppede ned i vandet til elefanten, hvor de bandt reb rundt om den. Imens hjalp folk, der er vant til at arbejde med vilde dyr, oplyser Sri Lanka Navy.

Redningsaktionen foregik flere kilometer fra Sri Lankas nordvestlige kyst. Derfra skulle de trække elefanten ind på land, men først skulle rebene lige om det store dyr.

Da den kom i land tog en dyreorganisation sig af den nok meget udmattede elefant.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Astrups Lørdagsbrok: Stop det...
bt.dk
Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx