Af - 07/06-15 21:49

Sommerferieklar? 11 uundværlige tricks til den perfekte rejseSommerferieklar? 11 uundværlige tricks til den perfekte rejse

Hvordan finder du de billigste flybilletter? Hvordan undgår du tyveri? Og hvordan slipper man mageligt gennem flyturen?

Bildstrecke im Grossformat »
Du får sundere og friskere mad. Og det kan opkvikke dig, samt have en positiv effekt mod jet-lag. Rejseselskaber og prissammenligningstjenester kan holde øje med din ageren på internettet og give dig ændrede (dyrere) flybilletter - medmindre du bruger privat browsing eller 'Inkognito', som det hedder i Chrome. Wafande har forstået det. En hættetrøje er altid god at have med, da den er multifunktionel. Den kan holde dig varm, men folder du den sammen kan den også agere en glimrende hovedpude. Vil du være HELT sikker på ikke at miste dine penge og kreditkort? Så medbring en snydepung med lidt småpenge og gamle kort i, mens du gemmer dine rigtige penge i en lomme eller et andet sted. Tyvene går målrettet efter den falske pung, mens du trygt kan købe en masse is. Andel sal er bedst. På første sal er du mere udsat for indbrudstyve, mens du på højere etager har længere ud i tilfælde af for eksempel brand. Fryseposer med lynlås er ideelle, hvis du regner med at være meget på stranden med din telefon. Smid dit dyrtindkøbte legetøj i sådan én her, og du vil undgå, at sand og vand ødelægger den. Smid et mærkat på din bagage, der siger 'Fragile'. Det kan påvirke de ansatte til at behandle din bagage lidt mere blidt. Tirsdag eller onsdag er i følge en undersøgelse de billigste dage at rejse af sted på. Vil du være sikker på at have plads til det hele? Så begiv dig ud på internettet, hvor der findes mange guides til, hvordan du optimalt pakker din kuffert. ... Ved at veje din kuffert hjemmefra. "Men jeg har ikke en vægt til min kuffert?" tænker du så. Men det er meget simpelt - vej dig selv på din badevægt, og vej derefter dig selv med kufferten i hånden. Differencen er jo så kuffertens vægt. Så undgå du ubehagelige overraskelser i lufthavnen ved check-in. Hvis du har mange halskæder eller ledninger med, så put dem i sugerør. På denne måde undgår du, at de bliver viklet og filtret sammen.

Sommeren er ved at være her. Og med den følger danskernes utallige ferier til Mallorca, Harzen, Paris og Phuket.

GUIDE: Sådan booker du den billigste sommerferie
GUIDE: Sådan booker du den billigste sommerferie

Men der er mange ting, man skal have styr på - både før og under rejsen. Derfor har Baltic Travel Company samlet en række såkaldte 'travelhacks' - lifehacks til rejsen - hvor vi har udvalgt de bedste.

De nyttige tricks spænder mellem alt fra, hvordan du får de billigste flybilletter, til hvordan du undgår at få sand og vand i din dyrtindkøbte smartphone.

Her er nemme måder at spare penge på
Her er nemme måder at spare penge på

Drøm dig væk fra Lars Løkke, Helle Thorning, muslimske salafister og fesent forår og se de 11, smarte og smækre 'travelhacks' i galleriet øverst i artiklen.

(Bild: Polfoto)


Rejse-ekspert: Priskrig bliver en fest for flypassagerer
Rejse-ekspert: Priskrig bliver en fest for flypassagerer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx