Af Rikke Kynde - 28/04-18 17:18

Trump gav konen meget lille fødselsdagsgave: 'Måske kommer jeg i problemer'Trump gav konen meget lille fødselsdagsgave: 'Måske kommer jeg i problemer'

Den amerikanske præsident var ikke i sit mest gavmilde hjørne på hustruens fødselsdag.

storybild

Melania byder den franske præsident Emmanuel Macron velkommen til statsmiddagen. (Billede: ERIK S. LESSER)

Hvad giver man sin kone i fødselsdagsgave, når man er milliardær? En lækker sportsvogn, en skinnende diamanthalskæde eller en ny designertaske?

Nej, der er den amerikanske præsident Donald Trump nok tilhænger af en mere ydmyg form for gaveudveksling.Det skriver The New York Post.

Torsdag blev Melania Trump 48 år, og i den anledning valgte hendes mand at lave et telefoninterview med 'Fox & Friends'.»Jeg har valgt en meget speciel dag, fordi det er Melanias fødselsdag, så jeg sagde. 'lad os lave interviewet på Melanias fødselsdag', så tillykke med dagen til Melania,« kunne man høre Donald Trump sige over telefonen.Men da studiet i 'Fox & Friends' spørger ind til, hvad han har givet hende i fødselsdagsgave, beder præsidenten dem lige om at holde igen med det spørgsmål.»Jeg må hellere lade være med at komme ind på det, for så kommer jeg måske ud i problemer,« forklarer Donald Trump og åbner alligevel op omkring fødselarens gave:»Måske gav jeg hende ikke så meget. Jeg gav hende et smukt kort. I ved, jeg har for travlt til at løbe rundt og lede efter gaver. Men jeg gav hende et smukt kort og nogle smukke blomster,« afslutter præsidenten, som i samme interview også roser hendes arbejde med at arrangere statsmiddagen til ære for det franske præsidentpar i tirsdags.Se billeder fra statsmiddagen her:

Melania byder den franske præsident Emmanuel Macron velkommen til statsmiddagen. (Billede: ERIK S. LESSER)

Præsident Donald J. Trump og Melania Trump byder den franske præsident Emmanuel Macron og hans kone Brigitte Macron velkommen til statsmiddagen. (Billede: Chris Kleponis)

(Billede: Alex Edelman / POOL)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lauritz.com har i årevis solgt...
bt.dk
Jobcenter har sendt gigtramte Kim i...
bt.dk
Nu afsløres kronprins Frederiks...
bt.dk
Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx