Af Mads Degn - 15/06-17 08:15

Han røvede en bank for at slippe væk fra konen: Straffen havde han nok ikke forudsetHan røvede en bank for at slippe væk fra konen: Straffen havde han nok ikke forudset

En amerikaner havde en helt speciel plan med det bankrøveri, han begik i september sidste år: Han ville i fængsel for at slippe væk fra sin kone.

storybild

Foto: Wyandotte County Sheriff's Office

Amerikanske Lawrence John Ripple havde en helt speciel plan med det bankrøveri, han begik i september sidste år: Han ville i fængsel for at slippe væk fra sin kone. Det skriver The Kansas City Star.

Men desværre for ham, gav hans plan bagslag.

Bankrøver bliver spærret inde i bus
Bankrøver bliver spærret inde i bus

For i stedet for at komme ind og ruske tremmer, gav dommeren ham i retten tirsdag en straf, der lyder på seks måneders husarest, og han kan dermed se frem til et halvt år i konens selskab. Oven i hatten fik han 50 timers samfundstjeneste og blev dømt til at betale 227.27 dollars (ca. 1.500 kroner) i erstatning til banken og 100 dollars (ca. 660 kroner) til en fond for ofre.

Teenagere røver indycar-stjerne med pistol i Taco Bell
Teenagere røver indycar-stjerne med pistol i Taco Bell

I januar i år erkendte 71-årige Lawrence John Ripple sig i retten skyldig i at have begået bankrøveriet i Kansas City - en forbrydelse, der kan give op til 37 måneders fængsel. I retten undskyldte Lawrence John Ripple sin forbrydelse med, at han i gerningsøjeblikket var psykisk ustabil og depressiv på grund af en nylig hjerteoperation. Og derfor mente dommeren ikke, at han var egnet til en fængselstraf.

To mænd røver tankstation i Billund med pistol og kniv
To mænd røver tankstation i Billund med pistol og kniv

Lawrence John Ripple, som har fire stedbørn med sin kone, skulle ifølge The Kansas City Star have skrevet en seddel til sin kone inden han drog mod banken, hvor der stod: 'Jeg vil hellere være i fængsel end herhjemme'.

Røver kørte rundt med 83-årig i hendes egen bil
Røver kørte rundt med 83-årig i hendes egen bil

Under bankrøveriet afleverede han endnu en seddel, denne gang til en bankdame, hvor han forlangte penge og gjorde opmærksom på, at han havde en pistol. Efter at have fået udleveret pengene, satte han sig efterfølgende i bankens indgang og ventede på politiet, som anholdt ham.

LÆS OGSÅ: Røver pegede pistol i panden på ekspedient: Hans overlege reaktion vækker opsigt

LÆS OGSÅ: Bevæbnet mand røver smykker for 110 millioner i Cannes

LÆS OGSÅ: Mand med peberspray røver pengetransport i Ringsted

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx