Af - 07/08-15 15:17

Politiet advarer efter drab: Løb ikke med musik i ørernePolitiet advarer efter drab: Løb ikke med musik i ørerne

Efter et drab på en ung kvinde opfordrer svensk politi nu til, at man ikke bruger høretelefoner, når man motionerer.

Drabet skete i et skovområde tæt på Upplands Väsby.

Efter et mystisk drab på en 21-årig kvindelig motionsløber ved Upplands Væsby nær Stockholm advarer svensk politi nu mod at løbe eller gå med musik i ørerne.

- Vi vil ikke skabe en generel paniksituation, men jeg synes altid, man skal udvise forsigtighed og varsomhed. Gå eller løb ikke med høretelefoner i ørerne. For så mister man en vigtig sans, som gør det sværere at være opmærksom, siger Lars Byström, der er talsmand hos Stockholmspolisen.

21-årig svensk kvinde forsvandt på løbetur: Formodes dræbt
21-årig svensk kvinde forsvandt på løbetur: Formodes dræbt

Det 21-årige offer blev dræbt, da hun onsdag aften begav sig ud på løbetur i et skovområde. Kvindens familie advarede politiet, da hun ikke kom retur, og natten til torsdag blev hendes lig fundet af en hundepatrulje.

Trods en massiv efterforskning er svensk politi stadig på bar bund i sagen. Motivet er ukendt, og der er ingen mistænkte.

Det uhyggelige drab og den indtil videre forgæves jagt på gerningsmanden har gjort mange svenskere utrygge, og det får politiet til at komme med endnu en opfordring.

Lisas lig er nu fundet: To personer sigtet for drab
Lisas lig er nu fundet: To personer sigtet for drab

- Hvis man er utryg, bør man tage en ven eller en veninde med, når man skal ud at motionere. Det er altid mere trygt, når man er to, siger Lars Byström.

Det er anden gang i løbet af sommeren, at en ung kvinde findes dræbt i Sverige. I juni var offeret den 17-årige Lisa Holm, der blev overfaldet på vej hjem fra sit arbejde på en café i Blomberg nær Lidköping.

Gerningsmændene blev dengang anholdt få dage efter.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx