Af - 05/06-16 08:03

TV: Løve vil overfalde torårig: Overser én vigtig tingTV: Løve vil overfalde torårig: Overser én vigtig ting

Det ser voldsomt ud, men heldigvis skete der ikke noget med drengen. Faktisk var det nok løven, der fik det største chok.

Bildstrecke im Grossformat »

En video med en lille toårig dreng, der bliver "angrebet" af en løve, spreder sig lige nu med lynets hast på Youtube og diverse udenlandske medier. Og det er med god grund, for det er nok det mest fantastiske klip, du kommer til at se i dag.

Det er heldigvis lige så harmløst, som det er chokerende, for hvad løven for en kort stund har glemt er, at den befinder sig i Chiba Zoologiske Have i Japan.

Herunder kan du se episoden i et klip, der stammer fra det japanske nyhedssite NTV News24:

Nettet koger efter gorilla er blevet skudt i zoo
Nettet koger efter gorilla er blevet skudt i zoo

Når der nu ikke skete noget alvorligt med hverken drengen eller løven, kan man i stedet være fascineret af, hvordan løven vælger at gå til angreb i det sekund, hvor drengen vender sig mod kameraet.

Så er det selvfølgelig lidt mere pinligt for den, at den ender med at blive mere chokeret over en glasrude, end drengen bliver af det fremadstormene dyrs angreb.

Løven, der ifølge det japanske nyhedssite vejer 181 kilo, skulle efter sigende have det med at lave fagter eller slå ud efter børnene for at få deres opmærksomhed - stadigvæk med et tykt lag glas imellem dem, selvfølgelig.

Den vil nemlig gerne lege, og derfor var springet heller ikke et forsøg på et angreb, lyder det ifølge The Mirror fra løvens dyrepassere.

Berømte TV-løver er forgiftet i Kenya
Berømte TV-løver er forgiftet i Kenya

LÆS OGSÅ: TV: Skræmt turist vågner op i sit telt til dette syn

LÆS OGSÅ: Odense Zoo er ikke afskrækket: Dissekerer ung hanløve

LÆS OGSÅ: Se billedet: Treårig fanget hos gorilla - dyrepasserne havde kun ét valg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx