Af - 01/04-17 10:43

Ville stjæle for millioner fra guldsmed: Kendte ikke hans hemmelige planVille stjæle for millioner fra guldsmed: Kendte ikke hans hemmelige plan

Guldsmeden Vladislav ’Bobby’ Yampolsky kunne fornemme, der var noget galt med en kvinde, der forsøgte at købe diamanter for over 46 millioner kroner i hans butik i byen Boca Raton i Florida, USA.

Bildstrecke im Grossformat »

Guldsmeden Vladislav ’Bobby’ Yampolsky kunne fornemme, der var noget galt med en kvinde, der forsøgte at købe diamanter for over 46 millioner kroner i hans butik i byen Boca Raton i Florida, USA.

Kvinden hævede, hun repræsenterede en potentiel diamantkøber, men hun havde ikke noget af det værktøj med, som hører sig til inden for branchen, så hun kunne undersøge diamanterne.

Fatima Milanovic, tyven, forsøgte flere gange at distrahere guldsmeden, mens diamanterne lå på disken, fortæller politiet til WPEC-CBS12.

Den 46-årige tyv prøvede angiveligt at slå en handel af på 11 diamanter til en samlet værdi af omrking 46.640.000 danske kroner.

Guldsmeden Yampolsky fortalte til politiet, at han blev mistænksom overfor Milanovic fra det øjeblik, hun trådte ind i butikken. Dog blev mistanken bekræftet, da han tog hende med til en sikker boks, hvor store handler foretages.

»Hun kom her (til butikken, red.) for at undersøge stenene uden at medbringe noget værktøj, intet forstørrelsesglas, ingenting. Så det var tydeligt, hun forsøgte på noget,« fortæller Yampolski til WPEC-CBS12.

Efter at have undersøgt diamanterne godkendte Milanovic handlen, men hun insiterede på at pakke diamanterne ind i sit eget medbragte indpakningspapir, oplyser politiet.

»Det var sådan, hun prøvede at snyde os. Hun havde sin egen indpakning med, pakkede dem selv ind med sit eget tape og prøvede at bytte om på to pakker, fordi hun havde en identisk pakke med i sin taske. Diamanterne i den pakke var falske,« fortæller guldsmeden.

Det var i det øjeblik, han valgte at låse Milanovic inde i sikkerhedsboksen.

Ifølge politirapporten viser en overvågningsvideo fra sikkerhedsboksen, at Milanovic foretog et telefonopkald, hvorefter hun begyndte at rive den medbragte pakke med de falske diamanter i stykker.

Politiet anholdte hende, men hun er på fri fod igen, eftersom hendes kaution på 348.000 danske kroner blev betalt 20. marts.

LÆS OGSÅ: Billede: Her er forklaringen på hemmelig sex-scene i 'Harry Potter'

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'- Christian afslører: Havde hemmelig samtale med psykolog

LÆS OGSÅ: Frank drev Facebook-svindlere til vanvid med Adele: Nu bliver han beskyldt for snyd

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lejlighed på 15 kvadratmeter solgt...
bt.dk
Dansk sangerinde taler ud om mandens...
bt.dk
Alle mødte op iklædt sort - undtagen...
bt.dk
Curlingkvinderne tabte i neglebider...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx