Af Sebastian Kirk - 20/12-17 18:35

Foto af ung kvinde på fødegangen deles igen og igen: - Du er fænomenalFoto af ung kvinde på fødegangen deles igen og igen: - Du er fænomenal

En ung amerikansk kvinde hyldes på Twitter for sit store overskud i forbindelse med hendes søns fødsel.

storybild

Nayzia Thomas hyldes på Twitter for sit enorme overskud.

De fleste, der har prøvet at føde et barn - eller været vidne til en kvinde, der gjorde det - ved, hvor krævende det er både fysisk og mentalt.

Men nogle kvinder har mere overskud end andre - og det er amerikanske Nayzia Thomas et strålende bevis på. Hun er i de seneste dage blevet lidt af et hit på de sociale medier, hvor et foto af hende på fødegangen bliver delt, kommenteret og liket tusindvis af gange.

På billedet, som Nayzia Thomas selv har lagt ud på Twitter, ser man, hvordan den højgravide kvinde sidder i en hospitalsseng med en computer på skødet og en åben bog ved sin side. For selv om hun er få timer fra at føde sit første barn, er hun fast besluttet på, at hun skal bestå sin kommende eksamen.

'Min mor tog dette billede, og det er den perfekte forklaring på mit liv. Ja, jeg skal lige til at have en baby, men eksamensperioden er ikke slut endnu,' skriver hun i opslaget, som er blevet delt næsten 30.000 gange.

Nayzia Thomas forklarer til Yahoo Lifestyle, at hun læser psykologi på et universitet i delstaten Missouri. Og hun havde ikke i sinde at lade noget så simpelt som en graviditet holde hende tilbage, så hun mødte trofast op til undervisning, indtil hun var 39 uger henne.

»Opgaven skulle ikke afleveres før en uge efter, men mit mål var at være færdig med det hele inden fødslen,« forklarer hun til Yahoo og fortsætter:

»Skolen er så vigtig for mig. Jeg ville ikke have, at graviditeten skulle komme i vejen. Det er det, folk forventer, når man er en ung teenage-mor. Det var derfor, min mor tog billedet. Det viser, at jeg gør mine ting færdige.«

I kommentarfeltet på Twitter flyder over med lovprisninger af den unge, nybagte mor:

'Du er fænomenal,' skriver en bruger eksempelvis.

'Gem dette billede, så dit barn kan se det. Dette ene billede fortæller meget,' lyder det fra en anden.

'Og jeg sidder her.. Ikke gravid.. I gymnasiet.. Overvældet. Jeg ved ikke, hvordan du kan klare det. Respekt,' skriver en tredje.

Godt seks timer efter billedet blev delt, kom lille Anthony Johnson til verden. Han er sund og rask, og trods nogle problemer under fødslen har begge forældrene de også godt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forløst Brøndby-helt: 'Det her er et...
bt.dk
Politiet: 21-årig dykker er fundet død
bt.dk
Ikonisk dansk band leverede kongelig...
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx