Af - 29/10-16 10:21

Vesteuropas højeste skyskraber til grin: Kan du se, hvad den ligner?Vesteuropas højeste skyskraber til grin: Kan du se, hvad den ligner?

Det bliver den højeste bygning i London, men det er ikke derfor, at skyskraberen vækker opsigt.

Bildstrecke im Grossformat »
I Canada ligner et sundhedscenter noget ganske andet på luftfotos. Det er tydeligt at se, at bygningen skiller sig ud fra de øvrige huses faconer i området. Bagfra ligner det... Ja, en kæmpe penis. Forfra giver det hele mening. Klik på næste billede og få svar. Fra den anden side giver reklamen pludselig mening. Det er nemlig bare en pølse, der hænger lidt ved siden af. Friskos svenske firma, GB Glace, har lanceret en is, der ifølge forbrugere ligner lidt for meget en penis eller en dildo. Isen hedder 'X Pop,' der beskrives som 'en kåd is med spændende smagskombinationer af cola, jordbær, frugt tyggegummi og citron-lime, der er dækket med frugttyggegummi smag og slik, der popper i munden, når du spiser den.' Kan du få øje på det lumre ved billedet? Hvis ikke, så får du her et hint: Har du nogensinde drukket en penisdrink? Chokolade-julemændene, der kan købes i Aldi, kan forveksles med noget ganske andet og lidt mindre uskyldigt, når man "klæder dem af". Det synes brugerne på de sociale medier i hvert fald. 'Mavuva', som øen hedder, er 170.000 kvadratmeter stor og bliver solgt som 87 forskellige grunde til den nette sum af cirka 840.000 danske kroner stykket. - Og det er endda med havudsigt, palmer og strand! Dette er ikke en abe med en meget synlig penis. Det er en kage, der er formet som en abe med en banan i hånden. Forbipasserende blev meget forundrede, da gik forbi butikken 'The Cake Artists Bakery' og så, hvad der "sad" i udstillingsvinduet. 300 beboere i England blev rasende, da de så, at håndværkere havde efterladt deres vej fyldt med penisformede mærker! Alle "vejpenisserne" havde forskellig form. Nestlé beklagede, da en britisk forbruger mente at have fundet en penisfigur på en chokoladebar. - Billedet på Milkybar, der ligner et mandligt kønsorgan, er i virkeligheden et billede af et hestehoved: Milkybar Kid's-hesten, skriver Nestlé. Ejere på denne penisvej, der ligger nær den engelske by Liverpool, frygtede, at deres huse var usælgelige. Læs historien ved at klikke på linket.

I galleriet herover kan du se andre sjove billeder, hvor tilfældigheder kombineret med barnlige øjne får penisser til at dukke op.


Med sine 67 etager bliver ‘Spire London’ hele 235 meter høj, og det gør den til den højeste skyskraber i det vestlige Europa.

Men det er hverken højden eller annonceringen i sidste måned af, at bygningen vil indeholde 861 luksuslejligheder, swimmingpool, spa-anlæg og en bar, der gør, at tårnet får tungebåndene i den engelske hovedstad på gled.

PR-foto

Sarah-Louise skriver legendarisk afslag til dick pic
Sarah-Louise skriver legendarisk afslag til dick pic

Ifølge The Telegraph skal bygningens form ligne stævnen og sløjfen på et skib, og det gør den muligvis også fra gadeplan. Men arkitekterne har øjensynligt ikke taget højde for, at tusindvis af flypassagerer hver eneste dag stryger lige over bygningen inden landingen eller efter afgangen fra London City Airport.

For ser man bygningen fra oven ligner den straks noget, der ikke umiddelbart får tankerne til at tænke på et skib - måske bortset fra sømændene ombord.

‘Spire London’ skal efter planen stå oprejst i 2020.

Så stor skal en penis være for at bruge XL-kondom
Så stor skal en penis være for at bruge XL-kondom

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx