Af Webstud/TR - 05/02-18 11:19

24-årige Norman fandt sin hjemløse far - og det skete på en helt speciel måde24-årige Norman fandt sin hjemløse far - og det skete på en helt speciel måde

»Jeg er så taknemmelig. I har givet mig min far tilbage,« skriver tyske Norman til sine Twitter-følgere.

storybild

Brugere på Twitter har kunnet følge med i Normans (t.h.) jagt på at finde sin far (t.v.). En jagt, der har fået en lykkelig slutning. (Billede: @deinTherapeut)

Efter ikke at have set hinanden i otte år er 24-årige Norman fra Tyskland er blevet genforenet med sin hjemløse far - takket være en bruger på Twitter.

Det skriver 20 Minuten.

Norman, der i dag bor i USA, besluttede sig ved juletid for at lave en opdatering på Twitter for at spørge om hjælp til at finde sin hjemløse far, Klaus, som han ikke havde set i årevis.

»Det er svært for mig, men måske kan Twitter hjælpe. Jeg leder efter min far. Han er hjemløs og bor i Hamborg,« skriver den 24-årige i opslaget.

Normans bøn blev delt næsten 20.000 gange og nåede kort efter nytårsaften frem til en mand fra Hamborg, der kendte til Klaus. Han sørgede for, at far og søn kunne snakke sammen over telefonen.

Efter det glædelige opkald rejste Norman straks til Hamborg, hvor han endelig kunne omfavne sin far.

»Ord kan ikke beskrive det her. Jeg er så taknemmelig. I har givet mig min far tilbage,« skrev Norman efter genforeningen i en status rettet mod sine Twitter-følgere.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Politiet talstærkt til stede...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Iskold luft mellem Sex and the...
bt.dk
Støjberg var inviteret til at holde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx