Af KATRINE FREDERIKKE WANDRUP - 02/07-17 14:15

Amerikanske Megan døde få timer efter fødslen: Nu strømmer pengene ind til faderenAmerikanske Megan døde få timer efter fødslen: Nu strømmer pengene ind til faderen

Der var ellers ikke noget, der tydede på, Megan ikke skulle klare sig gennem fødslen. Faderen nåede endda at forevige mor og datter sammen på Instagram.

storybild

31-årige Megan Moss døde blot otte timer efter, hun fødte sin datter på et hospital i Missouri, USA.

Kvinden, som syv år tidligere havde fået et donorhjerte på grund af en sygdom, hun fik, da hun var 15 år, nåede at holde datteren i sine arme og give hende mad, skriver St. Louis Post-Dispatch.

Men på grund af komplikationer døde hun få timer senere, og lægerne ved endnu ikke, hvad dødsårsagen er.

Datteren har fået navnet Eilee Kate, og er nu sammen med sin far, som er i dyb sorg over tabet af sin hustru.

»Hun elskede mennesker, hun elskede sin mand så meget. Tristheden og sorgen er meget virkelig, men vi tror, der er håb,« siger en ven af familien Josh Wilson.

Som 23-årig havde Megan Moss brug for et donorhjerte på grund af følgevirkninger af den sygdom, hun fik som 15-årig.

Sin oplevelse med at modtage et donorhjerte skrev hun en blog om, som hun kaldte ’Megan’s Heart’ (Megans hjerte, red.), og et år giftede hun sig med Nathan Johnson, som nu er enkemand og alenefar til deres lille datter.

Der var ellers ikke noget, der tydede på, Megan ikke skulle klare sig gennem fødslen. På det sociale medie Instagram skrev Nathan Moss få timer efter fødslen:

’Tillykke med fødselsdagen Eilee Kate Johnson. Megan var/er en professionel og har det godt. Hendes hjerte virkede perfekt hele tiden, og Eilee kom hurtigt og nemt til verden. Jeg er en rig mand!’


Men få timer efter det lykkelige opslag fik Megan Moss komplikationer, og torsdag formiddag døde hun.

Fordi Megan Moss selv støttede op om organdonation, vil hendes egne organer også blive doneret, hvilket er efter hendes eget ønske.

Josh Wilson startede en indsamling til Nathan Johnson og den lille pige, så Nathan ikke behøver at arbejde de næste seks måneder. Målet var 40.000 dollars – 260.000 kroner – men de har allerede fået mere end otte gange så meget.

Pengene skal bruges på lille Eileens vuggestue og børnehave, når hun bliver lidt ældre, og en opsparing, så hun kan komme på universitetet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Hareide om smertehelvede: 'Når du...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx