Af Finn Bjørvig Hansen - 21/09-17 15:39

Fire fængslet for at torturere babysitter: Slået, sparket og tvunget til at spise hundemadFire fængslet for at torturere babysitter: Slået, sparket og tvunget til at spise hundemad

Fire personer er blevet fængslet for i 18 timer at have tortureret en 19-årig babysitter.

storybild

Her ses tydeligt de fysiske skader på den 19-årige babysitter. De psykiske er også store. (Billede: South Australia Police)

En australsk babysitter på 19 år blev slået og sparket, angrebet med værktøj, trukket rundt iført et hundehalsbånd og tvunget til at spise hundemad. I alt blev det til 18 timers tortur.

Den 19-årige pige blev også låst inde i et skab, fik dødstrusler og blev fortalt, at hun ville blive solgt til en mand for sex. Det foregik alt sammen i den australske by Adelaide i juni 2016. I går faldt så dommen. Det skrive 9news.com.au.

Hendes fire overfaldsmænd blev dømt for, hvad dommeren kaldte 'en tankeløs, grusom og sadistisk vold' som trodsede enhver tro.

Den 29-årige Joshua Anthony Gent fik ni års fængsel, mens hans tidligere partner, Keira Jane Baker på 28, skal seks år i fængsel.

De beskyldte babysitteren for at sladre til en ven om et biltyveri. De troede hun var 'en hund' og trængte til en lektion, fortalte dommer Costello.

De bandt hende med en badekåbe, puttede et løg i munden på hende og tvang hende ind i en bil, og så gik turen over til to venner.

Hos 25-årige Patrick James Breen og Stacey Gaffney på 23 år, blev kvinden skubbet ind i et værelse, hvor hun blev slået i ansigtet og truet med at få fingrene klippet af.

Med mellemrum blev hun låst inde i et skab, hun blev trukket rundt på knæ og hænder iført et halsbånd, og hun havde et barns skrigende lejetøj i munden.

Hun blev også tvunget til at spise hundefoder, mens de to par filmede hende. De bad hende også om at gø, som en hund.

»På det tidspunkt, og måske ikke for første gang, troede hun virkeligt, at de ville slå hende ihjel,« sagde dommer Costello. »Denne uskyldige, forsvarsløse unge kvinde var i 18 timer offer for tortur, hun bliver ydmyget og nedbrudt.«

Kvindens lidelser stoppede først, da politiet fik et tip og ankom til huset.

Alle fire gerningsmænd erklarede sig skyldige i at holde den 19-årige tilbage uden tilladelse. Gent, Baker og Breen indrømmede desuden flere tilfælde af vold og endelig erklærede Baker og Gent sig skyldige i at true med at slå kvinden ihjel.

Breen fik tre år og 11 måneders fængsel, mens Gaffney fik 14 måneders betinget fængsel.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Salget er eksploderet: Se hvilke...
bt.dk
Gammel kending blev igen stoppet af...
bt.dk
Superstjerne vender hjem med flere...
bt.dk
LIGE NU: Brand i passagerbus...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx