Af - 17/09-14 08:35; Opdateret: 17/09-14 09:06

Model med N-skål er ikke tilfreds: De skal være større!Model med N-skål er ikke tilfreds: De skal være større!

Australiens største sæt kunstige bryster er på vej til at blive endnu større - selv om lægerne fraråder ejeren det.

Sarah Marie Summer takker sine fans, efter hun når op på 50.000 af slagsen på Facebook. I dag har brystbomben over 100.000.

Trods lægelige advarsler mod en brystoperation nummer fire, er den australske model Sarah Marie Summer fast besluttet på, at hendes bryster skal være større - og det på trods af, at hun i forvejen bærer rundt på en størrelse 70N.

- Jeg vil se fjollet ud, og jeg vil have dem enorme. De får folk til at smile, og det gør mig glad, så det kan vel ikke være en dårlig ting, siger den barmfagre blondine ifølge Daily Mail til magasinet Woman’s Day.

23-årige Sarah Marie Summer, der også kalder sig ‘Naughty Barbie’, fik sin første brystoperation som 17-årig, hvor hun fik forstørret sin A-skål. Men det var ikke nok, så straks begyndte hun at spare op igen - og så én gang til, inden hun fik sin seneste operation i januar.

Men det, der nu er Australiens største falske frontparti kan altså blive endnu større, selv om ejeren erkender, at de mere end fem kilo tunge bryster giver knas med ryggen. Og så har de det desuden med at være lidt upraktiske.

- Det er svært at køre bil. Jeg var nødt til at lære at danse igen, og jeg vælter ofte ting med dem eller vælter mine drinks og spilder ud over det hele, siger hun.

Men Sarah Marie Summer er glad for sin tilværelse. N-skålen har indbragt hende flere modelkontrakter, mens hun på Facebook har over 100.000 likes samt over 30.000 følgere på Instagram.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen manglede fart - ligner...
bt.dk
Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Nedrykningsdramaet fortsætter:...
bt.dk
Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx