Af - 14/04-16 22:30

Elizabeth var afhængig af mad i mange år: Se hendes vilde forvandlingElizabeth var afhængig af mad i mange år: Se hendes vilde forvandling

Elizabeth Stoehr har været gennem en hård kamp for at nå til der, hvor hun er i dag.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre for at se, hvordan Emma Creedon så ud på sin bryllupsdag - 63.5 kilo lettere, end da hun blev friet til. Billedet viser, hvordan Emma Creedon så ud før hendes vægttab. Den 2. april blev Emma Creedon endelig gift - efter at have udskudt sit bryllup i syv år. Sådan så hun ud. Før hendes vægttab var Emma Creedon altid nervøs for at gå til fester og arrangementer, fordi hun ikke vidste, hvad hun skulle tage på. Det problem har hun ikke længere. - Jeg plejede altid at gemme mig bag børn eller stole, når der blev taget billeder, siger Emma Creedon til Daily Mail. - Jeg var aldrig sulten, mens jeg var på min slankekur. Det handler bare om at være opmærksom på, hvad du spiser, siger hun til Daily Mail. - Da jeg bestod min køreprøve, kørte jeg rundt overalt. Jeg havde ingen energi til at gå. Jeg var virkelig ynkelig, erkender Emma Creedon til Daily Mail. Sådan så hun ud, dengang bilen blev brugt flittigt. Emma Creedon fortæller, at hun i sin tykke periode bevidst ikke havde nogle spejle i sit hus, men nu har hun spejle flere steder i sit hjem. Emma Creedon bor i Luton, som ligger i Bedfordshire i England. Emma Creedon endte alligevel med at købe to brudekjoler i forskellige størrelser. Hun havde nemlig ikke troet, at hun ville tage så mange kilo, som hun gjorde, så hun måtte altså ud og investere i en mindre en, end hun havde planlagt. - Jo mere vægt, jeg tabte, jo mere glædede jeg mig til brylluppet, siger Emma Creedon til Daily Mail. Emma Creedon fortæller, at hun i dag har mere energi og er mere livlig. Men smilet havde hun tydeligvis også, dengang hun var større. Her er et billede af, hvoran hun så ud før vægttabet. Emma Creedons usunde livsstil fra dengang har heldigvis ikke smittet af på børnene. Ifølge Emma Creedon er hendes fire børn sunde og raske, men hun tror, at børnene havde taget skade, hvis hun havde fortsat hendes usunde livsstil.

I galleriet herover kan du læse historien om Emma Creedon, der ligesom Elizabeth Stoehr har gennemgået et stort vægttab.

Den dag, billedet med den lyserøde t-shirt blev taget, blev et vendepunkt for Elizabeth Stoehr.

Den dag skulle hun nemlig i en tur i forlystelsespark, hvor hun fik en ubehagelig oplevelse.

Derfor udskød Emma på 140 kilo sit bryllup i syv år
Derfor udskød Emma på 140 kilo sit bryllup i syv år

- Jeg kunne næsten ikke være i nogle af rutsjebanerne. Jeg var så flov over at bede en mand om hjælp.

Derfor besluttede Elizabeth Stoehr sig for at tabe sig. I dag - fem år efter - skriver hun om sin vilde forvandling i et rørende opslag på Facebook-siden 'Love What Matters'.

Adam havde ølvom: Sådan åd han sig slank
Adam havde ølvom: Sådan åd han sig slank

En forvandling, som hun har måttet kæmpe hårdt for at opnå.

Se den vilde forvandling: Sådan overvandt hun anoreksien
Se den vilde forvandling: Sådan overvandt hun anoreksien

- Det er muligvis den hårdeste rejse, jeg nogensinde har sat mig selv på at klare mig igennem. I så mange år har jeg været afhængig af mad, og jeg har trænet min hjerne til at elske mad på en ny måde, skriver Elizabeth Stoehr.

- Der er så mange mennesker derude, som lider af det samme, og jeg vil virkelig opmuntre den til at rive sig løs af smerten og træde ud af mørket. At være ærlig over for dig selv er det sværeste. Der var mange tårer, en masse ømme muskler, vrede, forlegenhed, opdagelse, frygt, realisering og endelig styrke, fortsætter hun.

Ung kvinde vejede 38 kilo og var døden nær: Socialt medie redde hendes liv
Ung kvinde vejede 38 kilo og var døden nær: Socialt medie redde hendes liv

Heldigvis har Elizabeth Stoehr fået støtte af sin mand hele vejen.

- Min mand var der for mig gennem det hele og holdt mig ansvarlig, elskede mig gennem det hele. Jeg håber, at mit vægttabs-historie hjælper andre med at findes deres frihed, slutter opslaget.

LÆS OGSÅ: For syv måneder siden var han kvabset og slatten

LÆS OGSÅ: Han blev mobbet for sin vægt - nu er han blevet SERIØST lækker

LÆS OGSÅ: Tabte 63 kilo ved egen hjælp: Slankefirma stjal hendes historie

LÆS OGSÅ: The Voice-seere tror ikke deres egne øjne: Deltager afslører vild forvandling

LÆS OGSÅ: 13-årig blev dømt livsfarligt fed af lægerne: Sådan ser hun ud i dag

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Kunder evakueret fra stort...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx