Af - 06/05-16 18:04; Opdateret: 06/05-16 21:25

Efter to års 'sex-terror' er hun endelig fængsletEfter to års 'sex-terror' er hun endelig fængslet

Den 25-årige kvinde er nu endelig blevet idømt fængsel efter to år med vild sex.

storybild

En 25-årig amerikansk kvinde fra Pennsylvania er blevet idømt minimum 45 dages fængsel, efter hun i flere år terroriserede sine naboer med vilde sexlyde, skriver USA Today.

Det var en nabo der fik bragt den 25-åriges vilde stønnen for retten, efter hun i to år havde måtte lade sine børn sove med høretelefoner for ikke at vågne, når den 25-årige begyndte at dyrke vild sex inde ved siden af.

LISTE: Har du en bolleven? Her er de 10 gyldne regler
LISTE: Har du en bolleven? Her er de 10 gyldne regler

Naboen forklarede, at da de høje stønnelyde begyndte for to år siden, gik hun ind og bankede på og spurgte, om ikke den 25-årige kunne dæmpe sig.

Det nægtede hun og i stedet begyndte hun at intensivere chikanen af sin snart fuldstændig desperate nabo og hendes børn.

Hun stønnede ikke bare højere, de næste uger og måneder, hun begyndte også at banke på væggen, når hun havde sex, ligesom hun begyndte at spille høj musik.

Størrelsen ER afgørende- men ikke på den måde, du tror
Størrelsen ER afgørende- men ikke på den måde, du tror

Efter noget tid ringede naboen efter politiet, der to gange måtte skrive fraværs-sedler til børnenes skoler, fordi de ikke kunne få noget søvn.

- Hun chikanerede mine børn i to år. Vi lod det passere i to år. Jeg skulle aldrig havde ladet det fortsætte så længe. Jeg skulle have ringet til politiet allerede for et år siden, siger naboen, Tanya Saylor, til USA Today.

LISTE: Sådan ser du, om du dater en ‘fuckboy’
LISTE: Sådan ser du, om du dater en ‘fuckboy’

Den 25-årige kvinde tilstod chikane og gadeuorden i forbindelse med flere epsioder i februar og marts, og hun skal minimum sidde fænsgæet til den 20 juni.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Facebook har mistet 365 milliarder på...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx