Af Laura Rode Nygaard - 08/03-17 08:44

Følger i fars fodspor: Her er Michael Jacksons søn i dagFølger i fars fodspor: Her er Michael Jacksons søn i dag

Michael Joseph Jackson Junior, også kendt som Prince Michael, var 12 år gammel, da hans far døde i en alder af 50 i 2009.

storybild

I dag er Michael Jacksons ældste søn 20 år, og selvom han har valgt ikke selv at blive noget ved musikken, så er den unge mand alligevel fulgt i sin fars fodspor.

Det fortalte den mediesky kendissøn i et sjældent interview i det amerikanske tv-show Good Morning America, skriver flere amerikanske medier.

Michael Jacksons datter scorer stor modelkontrakt
Michael Jacksons datter scorer stor modelkontrakt

Hvor faderen i sin tid stod bag organisationen 'Heal the world', der støttede alverdens gode formål, så har Prince Michael været med til at stifte 'Heal Los Angeles', der fokuserer på børnemishandling, hjemløshed og hungersnød.

»Jeg er ikke stor fan af at udstille mit private og personlige liv i offentligheden,men jeg forstår vigtigheden i at vise, hvad jeg laver, og forhåbentlig kan jeg inspirere andre til fortsat at sprede godhed og hjælpe i samfundet,« siger bagmanden.

Chok-melding fra Michael Jacksons datter: - Min far blev myrdet
Chok-melding fra Michael Jacksons datter: - Min far blev myrdet

Nødhjælp og gode gerninger er dog ikke det eneste, der fylder i Prince Michaels liv. Han er også ved at uddanne sig inden for film og filmvidenskab på Loyola Marymount University i Los Angeles. I den forbindelse har han skabt sit eget produktionsselskab, som han har kaldt King's Son Productions. Og det er der en ganske særlig grund til.

»Min far var Kongen af Pop, og King's Son Productions har et manta, der siger, at en titel fortjenes, men et navn gives,« siger han i interviewet.

Michael Jackson og Debbie Rowe viste sønnen frem på forsiden af OK Magazine.

»Jeg blev født som Prince, og det var navnet, min far gav mig, men min far har opnået tilnavnet 'Kongen af Pop', og det var gennem hårdt arbejde og mange års træning,« siger arvingen, der håber på selv at opnå en titel en dag.

I øjeblikket laver hans produktionsselskab musikvideoer og kortfilm, men en dag vil Prince Michael gerne lave en spillefilm.

De tre Jackson-børn levede hele deres barndom i total anonymitet og fik aldrig lov at gå uden for en dør uden masker eller tørklæder, der skjulte deres ansigter. Først ved en mindeceremoni i forbindelse med popkongens død i 2009 stod de frem for hele verden og holdt en rørende tale for deres far.

Michael Jacsons tre børn Prince, Blanket og Paris.

Det var datteren Paris Jackson, der første ordet dengang, og det er samtidig hende, der har valgt at føre det mest offentlige liv, siden maskerne så at sige blev fjernet for otte år siden.

Hun har flere gange forsvaret Michael Jackson og kaldt ham verdens bedste far trods anklager om det modsatte. Samtidig har hun ikke været bange for at fortælle, hvor hårdt hendes liv har været i kølvandet på dødsfaldet, hvor hun har kæmpet med selvhad, depression, selvmordsforsøg og alkoholmisbrug.

Her er billedet, der får Jacksons datter til at rase: Det ligner ikke min far!
Her er billedet, der får Jacksons datter til at rase: Det ligner ikke min far!

For nylig sprang hun dog ud som topmodel, og det hjalp på den 18-årige kvindes selvhad:

»Mange mennesker mener, at jeg er styg, og mange andre mener det ikke. Men når jeg er model, glemmer jeg al min usikkerhed i forhold til min egen selvfølelse. Jeg fokuserer kun på det, fotografen siger til mig. Og jeg føler mig lækker. På en måde er det derfor en egoistisk handling,« fortalte Paris Jackson til musikmagasinet Rolling Stone.

Popstjerne har født sit første barn i en alder af 50
Popstjerne har født sit første barn i en alder af 50

Popkongens yngste søn Prince Michael Jackson II, der især er kendt under det aparte kælenavn Blanket, blev som spæd første gang præsenteret for offentligheden i 2002, da hans far lod ham dingle ud over en balkon for i stolthed at vise ham frem.

Michael Jacsons tre børn Prince, Blanket og Paris.

Siden har han levet et tilbagetrukket liv og går i øjeblikket i High School. Sidste år kom det dog frem, at den 15-årige dreng har valgt at tage afstand fra sit kælenavn Blanket og i dag hellere vil kaldes Bigi.

LÆS OGSÅ: Michael Jacksons ældste søn taler ud: - Jeg indså, at det ikke var normalt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand død i brand
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx