Af Bo Norström Weile - 16/01-14 18:22; Opdateret: 16/01-14 20:00

Hollandes påståede elskerinde går rettens vejHollandes påståede elskerinde går rettens vej

Den franske skuespiller Julie Gayet har lagt sag an mod magasin, der skrev om hendes forhold til Hollande.

storybild

Den franske skuespiller Julie Gayet har lagt sag an mod magasin, der skrev om hendes forhold til Hollande. (Billede: Polfoto)

Den franske skuespiller Julie Gayet har lagt sag an mod magasinet Closer, der har offentliggjort historier om, at hun har en affære med præsident Francois Hollande, oplyser magasinets ledelse.

- Gayet kræver 50.000 euro (omkring 373.000 kroner) i erstatning og 4000 euro (knap 30.000 kroner) i sagsomkostninger, oplyser magasinet, der skal offentliggøre dommen på dets forside, hvis det taber sagen.

Præsidentens kæreste vil ikke flytte ud af paladset
Præsidentens kæreste vil ikke flytte ud af paladset

Hollande indrømmede indirekte ved en pressekonference tirsdag, at han har problemer i sit forhold til sin samlever Valerie Trierweiler, som han bor sammen med i Elyséeepalæet, og som er indlagt med et nervesammenbrud.

Medierapporterne om Hollandes privatliv var i fokus på den franske præsidents store pressekonference i Paris tirsdag, men Hollande gjorde det klart, at han ikke vil kommentere sit privatliv.

- Dette er hverken stedet eller tidspunktet til at drøfte dette. Hvis jeg ikke svarer på spørgsmål vedrørende dette emne i dag, så vil jeg gøre det før mit besøg i USA, sagde den franske præsident.

Fransk præsident i brag af sexskandale
Fransk præsident i brag af sexskandale

Hollande skal inden sit besøg i USA i februar oplyse, om Trierweiler ledsager ham.

Historierne i ugebladet Closer er kommet efter flere måneder med svirrende rygte om affæren mellem præsidenten og den 41-årige skuespiller, der medvirkede i en af Hollandes valgvideoer under valgkampen i 2012.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Cecilie Hother afslører sin kur:...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx