Af - 07/05-14 17:49

Verdens mest forfængelige mand? Brugte syv timer på at sætte hårVerdens mest forfængelige mand? Brugte syv timer på at sætte hår

Det kræver mange ugentlige skønhedsbehandlinger og masser af knaster at være den mest forfængelige mand i Storbritannien.

storybild

Matt Dunford er ikke bleg for at give ud af sig selv på Instagram. (Billede: Matt Dunford, Instagram. )

Ugentlig manicure, pedicure, spraytan, behandling af øjenvipper og bryn og voksbehandlinger.

Det kræver en ihærdig indsats være Englands mest forfængelige herre. Det fortæller den 29-årige fitnesstræner Matt Dunford i et interview med britiske Daily Mail.


Tidligere reality-stjerner: Dit liv er ikke ødelagt efter tv
Tidligere reality-stjerner: Dit liv er ikke ødelagt efter tv

Siden Dunford var 17 år, har han brugt knap en million på at forbedre og vedligeholde sit udseende, og det er tilsyneladende noget, som det kvindelige køn sætter pris på.

I hvert fald fortæller fitnesstræneren, der også ernærer sig som stripper, at en kvinde aldrig har sagt nej til ham.

- Jeg ved, jeg ser godt ud, og jeg er særdeles populær på grund af mit udseende. Jeg er aldrig blevet afvist af en pige – de kaster sig nærmest efter mig. Det er helt klart mit udseende, der tiltrækker dem, men jeg er altså også en gentleman, når det kommer til forhold, siger briten til Daily Mail.

Er det verdens bedste far? Han har opfyldt sine børns største drøm
Er det verdens bedste far? Han har opfyldt sine børns største drøm

Matt Dunford har ifølge sin egen opgørelse nedlagt over 50 kvinder og været på mere end 100 dates, men hver gang kræver det store forberedelser. Han bruger mere end en time foran spejlet, inden han går ud, og enkelte gange har det taget helt op til syv timer, inden han var parat til damejagt:

- Jeg er Storbritanniens mest forfængelig mand, og jeg er stolt af det.

Prins Harry dropper kæresten
Prins Harry dropper kæresten

- Jeg er konstant opmærksom på, hvordan jeg ser ud, og min hud og mit hår fremstår altid perfekt, siger han til Daily Mail.


Det velholdte ydre skaber dog også problemer for Matt Dunford. Ofte forsøger fyre at provokere og starte slåskampe mod ham i nattelivet, og flere gange er han røget på hospitalet efter overfald.

- Folk bliver jaloux og prøver at få mig ned med nakken, men det går mig ikke på. Det er bare en del af det at være så pæn, som jeg er. Men omvendt, så ville jeg nok også blive jaloux, hvis jeg så en, der var lige så pæn som mig, siger Dunford til Daily Mail.

Kvinder med brede hofter er mere løse på tråden
Kvinder med brede hofter er mere løse på tråden

Også pigernes overdrevne opmærksomhed kan være grænseoverskridende.

- Engang imellem har jeg bare brug for en stille og rolig aften i byen, men så bliver jeg forfulgt af kvinder, som tager mig på bagen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Mand anholdt i sag om røveri...
bt.dk
Efter et ægteskab fyldt med...
bt.dk
Se billederne fra det nye Noma:...
bt.dk
Wow: Kan du kende Kim Kardashian som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx