Af Katrine Frederikke Wandrup - 31/08-17 10:28

Giv plads Jeremy Meeks: Ny lækker forbryder lander modelkontrakt Giv plads Jeremy Meeks: Ny lækker forbryder lander modelkontrakt

Det lader til, at kriminalitet kan være en åbning ind til modeverden.

storybild

Mekhi Alante Lucky blev opdaget på grund af dette forbryderbillede. (Billede: mugshot)

I hvert fald har endnu en kriminel nu landet en modelkontrakt, efter hans forbryderbillede gik viralt – på samme måde som det skete for den smukke Jeremy Meeks, hvis blå øjne og fyldige læber fik kvinder over hele verden til at drømme, skriver Metro.

Den nye forbrydermodel hedder Mekhi Alante Lucky og er 20 år. Han er fra North Carolina i USA og blev stoppet af politiet i en stjålet bil tilbage i april 2016.

Kort efter sit forbryderbillede blev officielt, blev han døbt 'Prison Bae' (fængselsbabe, red.), og takket være sine særlige øjne – et blåt og et sort – fik han hurtigt mange følgere på de sociale medier.

Derfor tilbød modelbureauet Claire's Modeling Agency ham en kontrakt, og siden da er det gået rigtig godt for den unge mand.

Det er på trods af, at hans straffeattest er lige så farverig som hans øjne. Mellem april og december sidste år blev han arresteret hele fem gange og sigtet for biltyveri, overfald på en kvinde, indbrud og at modsætte sig en betjent.

Desuden har han haft problemer med at overholde reglerne for sin prøveløsladelse.

Mekhi Alante er kommet i selskab med Jeremy Meeks, der i 2014 blev opdaget på grund af sit forbryderfoto og hurtigt hyret som model – efter han kom ud af fængslet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx