Af - 24/01-16 11:55

Hvor mange har du 'lavet'? Det perfekte antal sexpartnere afsløretHvor mange har du 'lavet'? Det perfekte antal sexpartnere afsløret

En stor undersøgelse afslører, hvor mange sexpartnere du bør have haft.

Bildstrecke im Grossformat »

Mange sexpartnere kan dog hjælpe dig til at smide nogle ekstra kilo.

Hvor mange har du haft sex med?

Det spørgsmål er så privat, at det kan være svært at finde ud af, hvad der er for få, for mange, og hvad der er det perfekte antal.

10 frække sexfantasier der er MEGET sværere end de ser ud til
10 frække sexfantasier der er MEGET sværere end de ser ud til

Men heldigvis er der hjælp at hente her. Det britiske 'efter-ægteskab'-dating site har lavet en undersøgelse, som nok skal kunne hjælpe dig med at navigere i tallene.

I undersøgelsen blev mere end 1000 mænd og kvinder spurgt til, hvor mange sexpartnere de ville ønske, deres nye partner skulle have. Og her var mændene og kvinder faktisk ganske enige. 38 procent af kvinderne svarede mellem otte og tolv, mens 37 af mændene også svarede inden for dette interval.

Det gyldne antal
Og den gruppe mænd og kvinder havde da og en holdning til, hvad der er det 'gyldne tal', når man snakker tidligere seksuelle forhold. Det perfekte antal er 10 tidligere partnere.

Kondomet springer: Unge kender ikke deres størrelse
Kondomet springer: Unge kender ikke deres størrelse

Tallet er en gylden middelvej. Det er en balancegang mellem for få til at have den rette erfaring og for mange til at virke billig. Samtidig viste det sig, at 20 tidligere sexpartnere var et kæmpe turn-off for både mænd og kvinder.

LÆS OGSÅ: Mænd afpresset for at ville have sex med mindreårige

LÆS OGSÅ: Ny kalorieberegner: Så mange kalorier forbrænder du på sex

LÆS OGSÅ: Tiltalt for sex med retarderet nægter voldtægt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx