Af - 19/01-15 20:20

Arvefjende-selfie skaber vrede på InstagramArvefjende-selfie skaber vrede på Instagram

Et uskyldigt selfie fra en skønhedskonkurrence har pustet til den ulmende konflikt mellem Israel og Libanon.

storybild

Miss Lebanon (Billede: Polfoto/AP/j pat Carter)

Det er et billede med fire glade kvinder, der alle smiler ind i kameraet - og for det utrænede øje ser det helt tilforladeligt ud. Men sæt billedet ind som det nyeste kapitel i historien om to lande, der har bekriget hinanden siden 1940’erne, og du har en sprængfarlig cocktail. Det har to deltagere ved dette års Miss Universe måtte konstatere.

Det hele startede, da Miss Israel lagde billedet på Instagram, hvor hun blandt andet sidder ved siden af Miss Lebanon. Og det faldt langt fra i god smag hos alle brugere. Kommentar-sporet blev på rekordtid en kampplads, hvor brugerne kastede diverse beskyldninger og trusler efter hinanden - og de er stadig i gang i skrivende stund.

TV: Er denne mor sej eller upassende? Øver 'pole dance' foran to-årig
TV: Er denne mor sej eller upassende? Øver 'pole dance' foran to-årig

Flere krævede, at Miss Lebanon skulle have frataget sin titel, og derfor måtte hun forsvare sig selv på libanesisk tv.

- Siden jeg ankom til Miss Universe har jeg været meget påpasselig med at undgå nogen form for fotografering eller kontakt med Miss Israel. Jeg var ved at få taget et billede med Miss Japan og Miss Slovenia, da Miss Israel springer ind foran mig og tager billedet, forklarer Miss Lebanon, Saly Greige, ifølge Huffington Post.

TV: Lisa udfordrer: Hvem har Instagrams bedste booty?
TV: Lisa udfordrer: Hvem har Instagrams bedste booty?

Miss Israel, der lagde billedet på Instagram, fortæller i et nyt opslag, at hun ikke er overrasket over postyret, som billedet har skabt. Men det gør hende ked af det.

- Det er så ærgerligt, at I ikke kan se udover fjendskabet, i de tre uger, hvor vi får vores livs oplevelser og møder kvinder fra hele verden, og også vores nabolande, skriver hun.

TV: Millioner er fans af hendes numse - her er hendes hemmelighed
TV: Millioner er fans af hendes numse - her er hendes hemmelighed


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx