Af - 30/10-14 06:46

Far låste børn inde på loft og brændte huset af: Nu taler moderen udFar låste børn inde på loft og brændte huset af: Nu taler moderen ud

En tragisk historie fra England: - De havde ikke en chance. De var fanget som rotter, og de faldt for hans onde og kyniske plan, siger Claire Sykes.

Claire Sykes fra South Yorks i England mistede alt på én dag i sidste uge, da hendes eksmand Darren låste deres fælles børn - Paul og Jack på ni og ti år - inde på loftet og satte ild til huset.

Hun fortæller i et interview med the Mirror, at eksmanden tog livet af deres børn, fordi han var rasende over, at parret havde brudt med hinanden i april.

Blev hængt for mord på voldtægtmand: Her er hendes sidste ord
Blev hængt for mord på voldtægtmand: Her er hendes sidste ord

Darren Sykes lokkede angiveligt de to drenge op på loftet ved at love dem nyt legetøj. Men i stedet låste han dem og sig selv inde og satte ild til huset.

- Folk skal vide, at de blev myrdet af deres far. De havde ikke en chance. De var fanget som rotter, og de faldt for hans onde og kyniske plan, siger Claire.

Darren og Paul døde på hospitalet samme dag. Den ældste søn - Jack - flygtede fra loftet, men pådrog sig voldsomme brændskader på 56 procent af kroppen. Han omkom fem dage efter.

- Jeg holdte ham i mine arme. Jeg fortalte ham, hvor meget jeg elskede ham, og han kiggede på mig, og jeg kunne se lyset forsvinde fra hans øjne. Men i det mindste nåede jeg at fortælle ham det, siger den sørgende mor.

Terrorfrygt: Betjente i New York blev angrebet med økse
Terrorfrygt: Betjente i New York blev angrebet med økse

Hun fortæller, at Darren var en voldelig mand, og det var også grunden til, at hun efter 16 års turbulent ægteskab forlod ham. Men livet uden sine to elske børn virker til at være fuldstændigt ubærligt for Claire Sykes.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal klare mig uden mine børn. Jeg var så priviligeret af at have de to drenge. De er helt ubærligt at tænke på, at de mistede livet i så ung en alder. Jeg føler, at jeg ikke var der, da de havde mest brug for mig.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
For snurrende kameraer: Deltager i TV...
bt.dk
Lang kø: Flere biler impliceret i uheld
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx