Af JEPPE ELKJÆR ANDERSEN - 07/05-17 12:57

Husker du tv-værten, der fik alle til at grine? Nu kritiserer hun sine tidligere cheferHusker du tv-værten, der fik alle til at grine? Nu kritiserer hun sine tidligere chefer

Den australske tv-vært Natasha Exelby blev sidste måned et viralt hit, da hun blev fanget i at dagdrømme - på direkte tv.

storybild

(Billede: Screenshot)

Den australske tv-vært Natasha Exelby blev sidste måned et viralt hit, da hun blev fanget i at dagdrømme - på direkte tv. Efterfølgende blev hun taget af skærmen af sin arbejdsgiver, som hun nu har forladt endegyldigt. Det gør hun med hård kritik af ABC News 24.

I ganske få sekunder sidder Natasha Exelby og inspicerer kuglepennen indgående. Dybt koncentreret. Hvad der ikke er gået op for hende, er, at hun er på direkte tv.

Det var virkeligheden, da Natasha Exelby sad som vært på nyhedskanalen ABC News 24 i begyndelsen af april måned. Et klip blev spillet for seerne. Og her valgte værten at tage sig en lille pause og i stedet koncentrere sig om den kuglepen, hun havde i hånden.

Blev bedt om at tage narkotest i Aftenshowet: Nu svarer han tv-værten igen
Blev bedt om at tage narkotest i Aftenshowet: Nu svarer han tv-værten igen

Tv-vært bryder sammen i gråd for åben skærm: 'Det var de tre længste timer i mit liv'
Tv-vært bryder sammen i gråd for åben skærm: 'Det var de tre længste timer i mit liv'

Da det gik op for hende, at hun var på direkte tv igen, fik hun sig et chok. Hendes udtryk gik siden viralt - og mange har moret sig over tv-værtens reaktion.

Men for Natasha Exelby var det ikke specielt sjovt. Efterfølgende blev hun taget af skærmen af arbejdsgiveren og givet vagter som producer i stedet. ABC News 24 har dog afvist flere gange, at det skulle være som konsekvens af hendes blunder på direkte tv.

Efter et stykke tid med vagter som producer, har Natasha Exelby nu besluttet sig for at forlade jobbet hos mediet.

I den forbindelse har hun givet et interview til The Sunday Telegraph - her forklarer hun, hvorfor hun efter blunderen på direkte tv ikke valgte at gå ud og forklare sig - og samtidig kommer hun med en kritik af sin nu tidligere arbejdsgiver:

»Selvom de (ABC, red.) ikke behandlede mig godt, så ville jeg gøre det rigtige i forhold til dem,« siger Natasha Exelby i interviewet.

Efter hun blev taget af skærmen af ABC, forlød det i flere medier, at det direkte skyldtes blunderen. Men det har ABC tidligere været ude og afvise.

Populær dansk tv-vært lagt for had: Nu svarer hun igen
Populær dansk tv-vært lagt for had: Nu svarer hun igen

Populær tv-vært svinet til i brev: Kig dig i spejlet - fy for pokker!
Populær tv-vært svinet til i brev: Kig dig i spejlet - fy for pokker!

»Flere medier beskriver, at Natasha har fået 'forbud', er blevet 'forment' adgang eller er blevet 'fyret', det er usandt. Natasha er en freelance journalist, som arbejder hos os. Hun har haft forskellige vagter, og hun blev i går forsikret, at vi fortsat vil have hende hos os. Selvom hun for tiden ikke har on air-vagter, så vil det handle om normal performance. Jeg har talt med Natasha og har beklaget, at det har tiltrukket sig så meget opmærksomhed,« udtalte nyhedsdirektøren hos ABC, Gaven Morris, i forbindelse med sagen.

I forbindelse med blunderen er der mange, der har ment, at tv-værten måske gjorde det med vilje - men det afviser hun på det kraftigste.

»Hvis det var tilfældet, så tror jeg, nogle personer giver mig for meget kredit ... og så skulle jeg nok have været skuespiller,« forklarer værten, der efter hun har forladt nyhedsorganisationen nu arbejder med krisehåndtering hos hendes eget selskab XLB Media.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Astrups Lørdagsbrok: Stop det...
bt.dk
Dansk stjerneskuespiller og kæresten...
bt.dk
Få timer efter politiaktion blev der...
bt.dk
Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx