Af - 28/09-16 16:04

Lærer sender 12-årig til rektor: - Den kjole hører hjemme på en natklubLærer sender 12-årig til rektor: - Den kjole hører hjemme på en natklub

Derefter måtte linealen frem for at måle om nederdelen var lang nok.

storybild

En 12-årig skolepige blev bedt om at gå direkte ned til inspektørens kontor, da en lærer ikke mente, at hendes tøj var sømmeligt nok til at have på i undervisningen.

Nu er morens rasende Facebook-opslag om hændelsen gået viralt med over 1.100 delinger.

- Det antræk hører vist mere hjemme på en natklub, det var en lærers klare besked til den amerikanske skoleelev Reese Webster foran alle klassekammeraterne på gangen af Moultrie Middle School i South Carolina i USA.

Efterfølgende blev moren Suzie ringet op og bedt om at troppe op på skolen med et par cowboybukser, så datteren kunne dække sig til. I de første seks uger af skoleåret havde den 12-årige datter ellers haft sættet af tøj på flere gange.

Brudens veninder hadede Liz for denne kjole
Brudens veninder hadede Liz for denne kjole

Moren tog debatten op med rektor på kontoret, og de kaldte den flove datter ind. Herefter tog rektoren en lineal frem og målte Reeses nederdel.

Skolens dresscode foreskriver, at der højst må være fem tommer, eller 12,5 centimeter, fra knæet. Det overholdt skolepigens kjole lige nøjagtigt. Men så foretrak den flove datter alligevel at tage bukserne på og komme tilbage til undervisningen.

- Hun vil aldrig have nederdelen på igen, skriver moren på Facebook.

Rektoren begyndte derefter at forklare moren, hvor vigtigt det var at man overholdt dresscoden, men den forklaring havde ingen gang på jord, udreder moren.

- Mens Reese var ifærd med at skifte tøj, så sagde Mr. Cumberback, at det vigtigt at holde et vågent øje på pigernes påklædning, da drenge i den alder kan blive særdeles distraherede af piger og deres udseende. Så for at kontrollere det, så blev de nødt til at sørge for, at skørterne var lange nok og så videre, skriver Suzie Webster og forsætter:

Den smukke kjole, som bruden IKKE vil have på - kan du se hvorfor?
Den smukke kjole, som bruden IKKE vil have på - kan du se hvorfor?

- Hvad pokker? Det er nøjagtig det, der er galt med verden i dag. Altså min datter var så pinligt til mode, hun var blevet ydmyget foran sine skolekammerater, og det fik hende til at føle sig som en slem pige, bare fordi at drenge ikke kan styre deres tankegang!

LÆS OGSÅ: Teenager smidt hjem fra skole på grund af denne frisure

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx