Af - 20/06-16 21:42

Fitnessbabe: Der er kun 12 timer imellem disse fotosFitnessbabe: Der er kun 12 timer imellem disse fotos

En fitnessblogger viser en af sine dårlige dage i et afslørende billede på Facebook. Og nej, hun er ikke gravid!

storybild

Fitness-bloggeren Tiffany Brien fra Storbritannien deler et modigt billede af sin voldsomt oppustede mave for at sætte en streg under, at man skal lytte til sin krop. Også selv om man spiser sundt.

Det skriver engelske metro.

To billeder taget med blot 12 timers mellemrum har på under en uge fået mere end 4000 delinger på Facebook, hvor fitnessbloggeren og den tidligere skønhedsdronning viser sit maveskind frem i to meget forskellige udgaver.

Det til venstre er taget før hun gik i seng, og det til højre er taget efter en nattesøvn.

- Vi er ikke, hvad vi ser ud til på de sociale medier, skriver Tiffany Brien på Facebook.

- Jeg tænkte, at jeg ville dele en dårlig dag med jer og vise at ingen er 'perfekt,' og at det er okay at have en sløj dag, hvor din krop bare ikke er på dit hold. Fortvivl ej piger, det sker for os alle sammen, skriver hun på sin Facebook-profil.

Julie fik sms fra Fitness World: - Du ser sød ud...
Julie fik sms fra Fitness World: - Du ser sød ud...

Fitnessbloggeren tildeler skylden for sin voldsomt oppustede mave til en cocktail af søvnmangel, stress, hormonsvingninger og overfølsomhed overfor visse fødevarer. Hun forklarer, at hun har døjet med den svulmende mave i årevis.

Selv om hun spiser sundt, så er hun ikke sikker på, hvad der lige ved denne lejlighed har udløst den markante maveregion.

- Jeg har været alt det igennem, jeg har spist, og det har været temmelig sundt det hele. Det er nok noget, som jeg tænker på som sundt, og som min krop siger: 'den går ikke' til, skriver hun på Facebook.

Når folk hører Wendys alder, får de et chok
Når folk hører Wendys alder, får de et chok

Tiffany erklærer sig selv som skyldig i ikke at passe sine sengetider, samt at stress og svingninger i hormonbalancen i kølvandet på at have smidt en del fedt i forbindelse med en konkurrence i 'bikini fitness.'

- Jeg ved, hvad jeg gør galt, og jeg ved, hvordan det kan ordnes, men den svære del er at inkorporere det i din livsstil. Jeg arbejder ekstremt hårdt på at sove mere, slappe mere af og spise rigtigt (ikke mindre, bare rigtigt) og jeg kan så absolut se forbedringer og vil dele tips og fotos undervejs.

Hver tredje ung bryder sig ikke om at vise deres krop til andre
Hver tredje ung bryder sig ikke om at vise deres krop til andre

Nu vil hun bruge billederne til at begynde en ny fitness-rejse, hvor hun vil inspirere andre til at lytte efter, hvad kroppen fortæller en.

- Jeg er på ingen måde perfekt. Faktisk er jeg milevidt fra at være en rollemode, når det kommer til at passe på mig selv i det store hele. Vi har alle nogle områder, hvor vi er svagest, skriver hun i sit opslag, der kan ses nedenfor i sin fulde længde.

LÆS OGSÅ: Spis dette krydderi i tre måneder og tab dig tre gange så meget

LÆS OGSÅ: Forskere advarer: Disse billeder er ikke gode for dig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx