Af - 23/07-16 11:15

Skoleelever i shorts blev sendt hjem: Se hvad de troppede op i dagen efterSkoleelever i shorts blev sendt hjem: Se hvad de troppede op i dagen efter

På årets varmeste dag blev fire skoledrenge sendt hjem fra skole, fordi de havde shorts på. Men drengene fandt på en genial måde at snige sig uden om reglerne.

storybild

De fire skoledrenge kunne ikke holde tanken om lange bukser i 33 graders varme ud.

Når temperaturerne nærmer sig 33 grader har de fleste nok mest lyst til at kaste sig ud i havvandet, drikke en kold drink og iføre sig så lidt tøj som muligt.

Det er dog ikke altid en mulighed, hvis nu man eksempelvis er lænket til skolebænken. I de høje temperaturer er lange bukser et 'svedigt' scenarie, og det fik fire skoledrenge fra Brighton til at møde op i shorts, da de i torsdags skulle i skole.

Men det var ikke en skoleuniform, som skolen Longhill High School tillod. De fire drenge Michael Parker, Kodi Ailing, George Boyland and Jesse Stringer blev sendt hjem for at skifte tøj.

Lange bukser i 33 graders varme var dog stadig ikke en tanke, drengene kunne holde ud, og derfor fandt de en måde at omgå reglerne for skoleuniformerne: De troppede op i nederdele.


Autistisk dreng dumpede eksamen, men fik oprejsning af fantastisk lærer
Autistisk dreng dumpede eksamen, men fik oprejsning af fantastisk lærer

- Drengene fik at vide, at de skulle gå hjem og iføre sig lange bukser, fordi det ikke er tilladt at have shorts på, selvom piger gerne må bære korte nederdele og bare ben, siger Angela Parker til engelske metro.

Hun er Michael Parkers mor og stolt over drengenes initiativ.

Angela Parker fortæller, at skolen ikke tillader eleverne at drikke vand midt i timerne, og at klasselokalerne ikke har aircondition.

Har du lagt mærke til det? Studentervognene er anderledes i år
Har du lagt mærke til det? Studentervognene er anderledes i år

Det er ret hysterisk, når alle de mandelige lærere gerne må gå med shorts og t-shirts.
Det siger hun til metro.

Drengene har haft nederdelene på ugen ud, og skolens leder, Kate Williams bekræfter, at de fortsat kan få lov til at gå i nederdel.

- Eleverne kan vælge at bære alle slags dele af den aftalte skoleuniform, konkluderer hun til metro.

LÆS OGSÅ: To piger, der nægtede at deltage i svømning, får afslag på statsborgerskab

LÆS OGSÅ: Lærere på specialskoler bliver udsat for vold og trusler

LÆS OGSÅ: Forældre: Gode intentioner bliver til spild af tid

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx