Af - 29/04-16 19:36

Kvinde føder på fly: Baby opkaldt efter flyselskabetKvinde føder på fly: Baby opkaldt efter flyselskabet

I sidste uge, tog en ganske kort rutineflyvning en uventet drejning for en højgravid passager. Heldigt, at hun ikke fløj med Virgin.

På en kort flyvning fra Singapore til Yangon fik en kvindelig passager fra Myanmar pludselig uventede veer, og inden flyet nåede frem til gaten efter landing, var en lille velskabt dreng kommet til verden.

Amalie afslører: - Derfor vil jeg ikke føde naturligt
Amalie afslører: - Derfor vil jeg ikke føde naturligt

Heldigt for den gravide kvinde og hendes barn fik det kvikke kabinepersonale hurtigt tilkaldt hjælp over højttalerne. Og intet mindre end 3 læger kom til hendes hjælp.

Kvinden har nu opkaldt sin baby efter den opmærksomme steward ombord på flyet, der skaffede hende lægehjælp da fødslen gik igang.

Hans navn er Saw Ler Htu. Men som om det ikke var nok, har hun også kaldt sønnen Jet. Efter flyselskabet hun fløj med - Jetstar Asia. Hendes eget efternavn er Star, og der for gav det mening for hende at kalde sønnen Saw Jet Star. Det skriver The Strait Times.

Han giftede sig med en anden, mens kæresten fødte hans barn
Han giftede sig med en anden, mens kæresten fødte hans barn

Flyselskabet skriver på facebook at både mor og søn har det godt, og at de er blevet udskrevet fra det lokale hospital i Yangon.

- Fredag den 22. april Saw Jet Star kom sikkert til verden ombord på 3K583 ved hjælp af et hold læger og crew'et, efter at flyet landede i Yangon, skriver Jetstar Asia.

Den lille dreng og hans mor har nu fået babyudstyr for hvad der svarer til næsten 5000 kroner.

Mor til to: Derfor onanerede jeg under min fødsel
Mor til to: Derfor onanerede jeg under min fødsel

Jetstar er et lavprisselskab i familie med australske Quantas, og flyselskabets politkk er, at kvinder frem til 40. graviditetsuge kan flyve med på strækninger der er under fire timer lange.
Men ligesom de fleste andre flyselskaber, så kræver Jetstar dog, at vordende mødre der er længere henne end 28. uger, kan fremvise en lægeerklæring, der vurderer dem i stand til at flyve.

Ny forskning: Sex er faktisk BEDRE efter en fødsel
Ny forskning: Sex er faktisk BEDRE efter en fødsel

Flyveturen fra Singapore til Yangon tager cirka tre timer.

I facebookopslaget takker Jetstar også de tre læger, der trådte til og ydede fødselshjælp.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx