Af - 12/03-14 20:20; Opdateret: 12/03-14 21:51

Kræftsyg far smidt ud af England: For stor omkostning for statenKræftsyg far smidt ud af England: For stor omkostning for staten

Nu kæmper han for at komme tilbage til sin familie.

storybild

Han blev sendt afsted med fly fra Heathrow. (Billede: Polfoto/arkivfoto)

- Vi er ikke nasserøve. Vi kan klare os selv, og vi har gjort det hele vores liv. Men vi bliver behandlet som kriminelle.

Sådan lyder det fra 56-årige Ralph Marx der siden 2012 har kæmpet mod leukæmi, men han har også kæmpet en indædt kamp for at komme tilbage til sin kone Lorraine og deres datter Alexandra på 10 år.

Ralp blev nemlig smidt ud af England, da han blev ramt af sygdommen.

Jan Fog ramt af kræft
Jan Fog ramt af kræft

Myndighederne mente, at han på trods af sine personlige sygesikring, var blevet en byrde for samfundet. Da han blev eskorteret ud af landet mod lægernes anvisning, fik han også en regning på 98.000 pund, eller det der nu svarer til omkring 874.000 danske kroner, for den akutte kræftbehandling han havde modtaget, skriver Daily Mail.

De britiske myndigheder behandler i skrivende stund en appel fra familien, men der er gået ét helt år, siden Ralph har set dem.

Kræftramte føler sig udnyttet af narkodømt
Kræftramte føler sig udnyttet af narkodømt

- Jeg kan kun bede til, at jeg snart får lov til at se min familie igen. Jeg savner dem så meget, og jeg hader, at min kone og lille pige lider under det her, siger Ralph Marx.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx