Af David Andersen - 09/07-17 16:08

Medier advarer: Spansk ferieø overtaget af britiske sexturister Medier advarer: Spansk ferieø overtaget af britiske sexturister

Hvis din kæreste skal til Gran Canaria, skal du nok lige læse med her.

storybild

Den står på partnerbytte og deciderede sexorgier på strandene i Gran Canaria.

Det kan være fristende med en ferieflirt, når man rejser til sydens sol. Varmen og de mange mennesker i meget lidt tøj blandet sammen med en lind strøm af drinks i poolkanten kan få selv den bedste på afveje.

Men hvis du skal til den spanske ferieø Gran Canaria i år, skal du gøre dig umage for IKKE at blive scoret.

Det skriver The Sun.

Øen er nemlig på ingen tid blevet helt overrendt af britiske sexturister, som rejser derned for at dyrke partnerbytte og regulære orgier, skriver avisen.

Hovedbyen Las Palmas bliver således kaldt Europas sex-hovedstad, hvor natklubberne er proppet med liderlige briter, som kun er der for at finde en - eller flere - sexpartnere for natten.

Flere hoteller har lugtet lunten, og tilbyder nu udelukkende værelser til par, der er der for at bytte partnere, såkaldte swingere, skriver The Sun. Singlemænd er også velkomne på hotellerne, men skal betale dobbelt.

Øens strande er også mange steder blevet mål for swingerne, og især i den sydligt beliggende turistby Maspalomas bruges stranden til deciderede orgier.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Dansk tv-vært trækker sin datter fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx