22/08-14 06:54

Tyskland frygter nyt kannibal-mordTyskland frygter nyt kannibal-mord

56-årig mand med forbindelse til kannibalisme-miljø står anklaget for mord i Tyskland.

storybild

Her ses det tyske politi i aktion ved gerningsstedet i november. (Billede: Polfoto/arkivfoto)

Fredag tager retten i Dresden tage stilling til, hvorvidt den 56-årige politibetjent Detlef Günzel skal dømmes for mord. Det skriver det tyske nyhedsbureau DPA.

Ofret, den 59-årige Wojciech Stempniewicz, fik kontakt til Detlef Günzel på en hjemmeside for folk med feticher for sex, kannibalisme og død - gerne blandet sammen. Her aftalte de at mødes på Dresden Banegård. Günzel tog sin gæst med til et hus i Hartmannsdorf-Reichenau.

Sexleg gik skævt: Kannibal koger sit offers hoved
Sexleg gik skævt: Kannibal koger sit offers hoved

Derfra fortæller forsvarer og anklager to forskellige historier.

Anklageren hævder, at Günzel tog Stempniewicz ned i kælderen og dræbte ham ved at stikke ham i halsen. Han parterede derefter liget og begravede det rundt om i sin have. Den sidste del har politiet både en video og en tilståelse af.

Forsvareren hævder, at Stempniewicz begik selvmord ved hængning. Hvis Stempniewicz tog livet af sig, kan Günzel kun straffes for at skænde liget, mener forsvareren. En forbrydelse, der gerne straffes med en bøde.

Sagen kommer 12 år efter Tyskland sidste blev plaget af en sag med forbindelse til kannibalisme. Dengang blev Armin Meiwes dømt for at have dræbt og spist Bernd Jürgen Brandes, der selv på internettet opsøgte en, som ville dræbe og spise ham.

Virkelighedens Hannibal:
Virkelighedens Hannibal: "Smager vegetarer som falsk soya-kød?"

Stempniewicz drev et logistik-firma, og ifølge en kæreste var han i gang med at planlægge deres bryllup. Alligevel opsøgte han ifølge politiet aktivt kannibal-miljøet.

- Ofret havde siden sin ungdom drømt om at blive dræbt og spist, siger Dresdens politichef Dieter Kroll ifølge BBC.

Selvom man ikke har fundet alle dele af Stempniewicz, er der endnu ikke fundet noget bevis for, at Günzel skulle have spist noget af ham.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Casper satte vild rekord over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx