Af - 23/06-16 19:25

Han har 22 børn - men han glemte at fortælle det til sin koneHan har 22 børn - men han glemte at fortælle det til sin kone

Hun blev ikke glad, da hun fandt ud af det.

storybild

I USA fejrede man 'fars dag' i denne uge, og derfor var mange amerikanske medier ude og hylde forskellige fædre.

En af dem var den 40-årige professor Ari Nagel, der blev interviewet af New York Post, fordi han er far til 22 børn med 18 forskellige kvinder.

Ekspert afslører: Fire tegn på, at du har mødt det perfekte match
Ekspert afslører: Fire tegn på, at du har mødt det perfekte match

19 af de børn er han dog 'kun' far til, fordi han har været sæddonor.

Men måden han har doneret sin sæd på, er dog mildest talt speciel.

I stedet for at benytte sig af en sædbank, som de fleste andre, så mødes han med kvinderne på offentlige toiletter, hvor han giver dem en lille portion af sin sæd i et bæger.

Historien om den frugtbare far vakte stor opsigt i USA, og desværre også hjemme hos Ari Nagel, hvis hustru ikke var klar over, han havde fædret så mange børn ved hjælp af halvskumle møder på offentlige toiletter.

Forening: Forskelsbehandling presser barnløse til udlandet
Forening: Forskelsbehandling presser barnløse til udlandet

Ari Nagel havde har været gift med sin kone Roxanne i ti år, men det er angiveligt ikke lykkedes ham at overbringe hende nyheden før hun kunne læse den i avisen.

- Hun blev fuldstændig rasende, siger en kilde til New York Post, men ifølge Ari har han allerede fortalt hende det, og at vreden hovedsageligt skyldes, at hun aldrig har synes det var rart, han gjorde det.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx