Af - 02/12-15 14:48; Opdateret: 02/12-15 16:02

Ulykke med håndboldmål: 14-årig dreng fortsat i komaUlykke med håndboldmål: 14-årig dreng fortsat i koma

En 14-årig dreng fra Stenlille Skole er onsdag fortsat i koma efter en ulykke tirsdag, hvor han fik et håndbolmål væltede ned over ham.

Bildstrecke im Grossformat »

En 14-årig dreng kom tirsdag slemt til skade på en skole i Sorø, efter han svingede sig i et håndboldmål inden opstarten af en idrætstime.

- Børnene var på vej ud i hallen, og ved at være klar til timen. Drengen svinger sig i et mobilt håndboldmål, som vælter ned over ham og rammer ham i hovedet, forklarer skoleleder Steen Windfelt ved Stenlille Skole, hvor drengen går i 7.klasse.

Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald på Møn
Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald på Møn

Ifølge skolelederen kom idrætslæreren hurtigt hen til drengen og ydede førstehjælp. Herefter tog redningsfolkene over, og drengen blev fløjet i helikopter til Rigshospitalet i København.

Skaden var så alvorlig, at han kom i koma. Ifølge vagtchefen hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi er situationen ikke uændret.

- Han tilstand er uændret. I går aftes forsøgte ham at vække ham. Det lykkes sådan, at han trak vejret selv, men kom ikke til bevidsthed - og derfor er han lagt i koma igen, lyder det fra Søren Østervig, vagtchef.

Bodil Jørgensen lå fem dage i koma: Jeg svævede over mig eget lig
Bodil Jørgensen lå fem dage i koma: Jeg svævede over mig eget lig

Stenlille Skole har efter uheldet rådført sig med en krisepsykolog, som skal hjælpe med at håndtere elevernes reaktioner.

- Børnene er dybt berørte af, at der er en af deres kammerater er kommet så galt til skade. Det har været en grim oplevelse, som vi nu prøver at håndtere på bedste vis, siger skoleleder Steen Windfelt.


LÆS OGSÅ: Kørt væk med udrykning: Mand hoppede ind til isbjørnene i dansk zoo

LÆS OGSÅ: TV: Sjælden abe ser verden for første gang

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx