Af - 11/12-15 11:35; Opdateret: 11/12-15 12:37

Se de sjove billeder: Det her skal du ikke gøre til din firmajulefrokostSe de sjove billeder: Det her skal du ikke gøre til din firmajulefrokost

Juhuuuu endelig skal du til julefrokost med alle de skønne kollegaer, men pas på, du ikke dummer dig.

Bildstrecke im Grossformat »
Selvom du i øjeblikket tror, at du er prinsen fra 'Den lille Havfrue', så er det en meget dårlig idé at tage stoffer til firmajulefrokosten. 'Don't do drugs', råder advokatfirmaet, der hvert år har sager, der tager udgangspunkt i noget, som er sket til firmajulefrokosten. Du har længe haft et godt øje til din kollega. Men pas på med at gå over stregen til julefrokosten. "Vi havde engang en klient, der blev sagsøgt for sexchikane efter en julefrokost. Klienten endte med at bruge 27.000 £ (270.000) på at forsvare anklagen. Det må være den dyreste julefrokost til dato," lyder det fra advokatkontoret. Selvom ham nede fra regnskabsafdelingen er mega irriterende og højt på strå, så er det altså ikke lige til julefrokosten, du skal tæve ham. I det hele taget: Lad være med at starte en slåskamp! Du er mega træt af din kollega. Hun er både doven og inkompetent. Men hvis du ikke vil have enorme moralske tømmermænd dagen efter, så hold det for dig selv. Når du er fuld, bliver du også mere ærlig. Men lad være med at skrive opdateringer om din chef på de sociale medier eller 'face-rape' dine kollegaer. Det kan skabe store konflikter, lyder det fra advokaterne. Der er vildt mange sjove ting på kontoret, som kunne pynte i din lejlighed. Selvom du er sprit stiv og kan aflevere det tilbage dagen efter, så lad være med at tage noget med hjem, der ikke er dit, med mindre du gerne vil fyres på stedet. Lad være med at 'forfølge' din kollega en hel aften. Det kan hurtigt blive til en større konflikt dagen efter. Festen er mega sjov, og du tyller shots til langt ud på morgenen. Men hovsa - du skal jo arbejde dagen efter. Det er ikke smart at være spritstiv næste dag på kontoret, råder advokatfirmaet, der hvert år har sager, der tager udgangspunkt i noget, der er sket til firmajulefrokosten.

Du har glædet dig til julefrokosten med jobbet lige siden sommerfesten. Derfor tænker du sikkert, at den skal have fuld gas i alle henseender.

GALLERI: Se 18 vanvittige indsamlinger på Joe & The Juice
GALLERI: Se 18 vanvittige indsamlinger på Joe & The Juice

Men nogle vågner desværre med store moralske tømmermænd dagen derpå. Så store at det i nogle tilfælde ender i større konflikter på arbejdspladsen eller en retssag. Det skriver det engelske advokatkontor Thomas Mansfield.

Derfor har de allieret sig med yderst upassende udgaver af 'Barbie-dukker'- og lavet en nyttig guide til, hvad du IKKE skal gøre til julefrokosten med dit arbejde. Se alle deres sjove - men gode - råd øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Elsker du 'Netflix og chill'? Nu kan du få udstyret i orden

LÆS OGSÅ: TV: 10 helt tåkrummende scoreforsøg på Tinder

LÆS OGSÅ: TV: 12 helt skøre pick-up lines fra Tinder

LÆS OGSÅ: Mand går på Tinder som et glas vin: Kvinderne er VILDE med det

LÆS OGSÅ: Så mange mænd bruger Tinder til at få et uforpligtende knald!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx