Af - 17/01-15 18:02; Opdateret: 17/01-15 18:23

Galleri: Teenage-tatovør har venteliste på ni månederGalleri: Teenage-tatovør har venteliste på ni måneder

Den bare 19-årige brite, Kaine Westmoreland, åbnede sin egen tattoo-salon i 2013, i dag har han en venteliste på over ni måneder.

Bildstrecke im Grossformat »

Teenage-tatovøren, Kaine Westmoreland, er på kort tid blevet en kæmpe-tusse-succes i England.

Efter at have åbnet sin egen butik tilbage i 2013, skal man nu bestille tid i ni måneder i forvejen for at lade den 19-årige brite til at udsmykke ens hud.

Det skriver Yorkshire Evening Post.

Han bliver betragtet som en af de yngste tatovører på den engelske blækscene, men alligevel har den 19-årige Kaine fået et fornemt ry, der blandt andet trækker kendte kunder til teenagerens tattoo-biks, Notorious Ink Studio, der ligger placeret i byen Kippax, nær Leeds.

Selv om salon-ejeren er ung, kommer den kreative forretning ikke ud af det blå. Langtfra. Kaine har ligefra barnsben haft en særlig interesse for kunst.

- Da jeg gik i børnehaveklasse lavede jeg en campingvogn ud af æggebakker, og det fik min lærer til at ringe min mor op, og sige, at hun skulle sørge for, at jeg blev noget indenfor kunsten, siger Kaine.

Så cool er Mads: Nu har jeg masser at lave, når jeg kommer hjem
Så cool er Mads: Nu har jeg masser at lave, når jeg kommer hjem

- Min mor var alene med mig, og da jeg voksede op, vidste jeg, at jeg ville bruge mine kunstneriske evner til hjælpe til derhjemme, jeg vidste bare ikke hvordan. Det var sådan, at jeg fik ideen til at begynde at tatovere, lyder det fra Kaine.

I 2012 droppede han ud af skolen for at lære sig selv at den smertefulde kunstart. Det gik over alt forventning, og året efter åbnede han et sted for sig selv. I dag er køen af mennesker, der vil tatoveres af den bare 19-årige Kaine lang. Ventetiden er ni måneder.

15-årige Mads overhørte kvindesnak ved bussen: Nu er han 'direktør'
15-årige Mads overhørte kvindesnak ved bussen: Nu er han 'direktør'

Ung iværksætter køber 3.000 flasker luksus-champagne
Ung iværksætter køber 3.000 flasker luksus-champagne

Også de lokale kendisser lægger sig under nålen hos den unge tatovør. Blandt andet en sportshelt fra det lokale rugby-hold, Leeds Rhinos.

- Sidste år tatoverede jeg Zak Hardaker. Det er vildt nok, siger Kaine.

Det er dog ikke helt uden omkostninger for den unge tattoo-iværksætter.

- Alle mine venner går ud for at drikke sig fulde hele tiden, men det har jeg ikke tid til - jeg har jo en forretning, jeg skal tage mig af, siger Kaine Westmoreland.

Vild iværksætter: Coca Cola er Ulriks kunde
Vild iværksætter: Coca Cola er Ulriks kunde

Det unge talent er for tiden med i en konkurrence, der kan sikre ham et sponsorat fra blækleverandøren 'Jungle Supplies.' Kaine blev nomineret for en imponerende tatovering af raplegenden Tupac.

Se eksempler på den unge tatovørs arbejde øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Susannes barndomsdrøm er blevet en million-forretning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx