Af - 12/09-16 08:08; Opdateret: 12/09-16 18:55

Fyr købte hende en drink i byen - to uger efter bad han om penge for denFyr købte hende en drink i byen - to uger efter bad han om penge for den

Når man tager nærighed til et helt nyt niveau.

storybild

Da Abby Fenton var på natklub i Sheffield i Storbritannien, mødte hun en fyr ved navn Liam, der komplimenterede hendes udseende og spurgte, om ikke han måtte købe hende en drink.

Hun takkede ja, og de drak en vodka og cola sammen, inden hun gav ham sit nummer og de gik tilbage til hver deres selskab, skriver Metro.

5 lamme undskyldninger din nærige ven bruger, når de skal give øl
5 lamme undskyldninger din nærige ven bruger, når de skal give øl

Den 18-årige studerende tænkte ikke nærmere over mødet på natklubben, før der to uger efter tikkede en sms ind.

- Hej søde, jeg håber ikke, du har noget imod det, men kan du ikke overføre mig de 57 kroner for drinken?, stod der i beskeden, som Abby Fenton i første omgang ikke anede hvor kom fra.

Han forklarede uden tøven, at det var Liam fra natklubben, og han gerne ville have pengen for drinken, som hun gerne måtte overføre til hans konto.

- Jeg betalte ham med det samme, selvom jeg i første omgang ikke ville, fordi jeg synes det var rimelig frækt. Men så tænkte jeg, at han måske virkelig havde brug for dem, siger Abby Fenton til Metro.

Har du snydt dig til store muskler? Det kan gøre dig impotent
Har du snydt dig til store muskler? Det kan gøre dig impotent

- Jeg lægger altid mærke til folks sko, og dem han havde på var meget billige, så han har muligvis haft meget brug for pengene, siger hun.

Efterfølgende lagde hun billedet af samtalen ud på Twitter, hvor det blev delt mere end 10.000 gange.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx