Af SIMONE AUGUSTA LUNDT - 20/06-17 12:46

Hun er bare 5 år og har kræft: Nu har hun fået sit største ønske opfyldtHun er bare 5 år og har kræft: Nu har hun fået sit største ønske opfyldt

Den fem-årige pige Eileidh Paterson har haft kræft i tre år. Det første ønske på hendes ønskeliste var at gifte sig med sin bedste ven Harrison Grier på seks år. Den 18. juni fik hun ønsket opfyldt.

storybild

Normalt er man en del ældre, når man skal giftes. Men Eileidh Paterson er ikke helt almindeligt, hun er nemlig fem år og lider af kræften neuroblastoma, som især rammer små børn og babyer. Hun har været syg, siden hun var to år gammel, og i dag er hun stadig syg.

Derfor gør hendes familie og venner alt det, de kan, for at gøre hendes lille liv så godt som muligt.

Den 18 juni i år fik hun sit ønske opfyldt, hun skulle gifte sig med sin bedsteven Harrison Grier i ren Disney-stil. Klædt ud som en smuk prinsesse i en lyserød kjole blev de erklæret 'bedstevenner for altid', det skriver Daily Record.

Ønsket stod allerhøjest på hendes 'bucket list', der er en liste over ting, som man gerne vil nå, inden man dør. Selvom hun var meget syg, så fik hun en fantastisk dag, skriver moren på sin Facebook side Eileidhs Journey.

'Paradise'-babe står uden tag over hovedet: Afvist på grund af sin baby
'Paradise'-babe står uden tag over hovedet: Afvist på grund af sin baby

Kræftformen neuroblastoma forekommer især hos små børn, hvor deres nervesystem bliver angrebet. Det ender i store svulster i maven og for nogle i halsen eller brystet. Lige nu er den lille pige ramt af en svulst i sin kæbe. Hendes mor har lagt flere billeder af kæben op på Facebook, hvor man kan se, svulsten er vokset.

Flere hundrede deltog i brylluppet, så mange at moren var nødt til at sige fra overfor nogle, da der simpelthen ikke var plads. Alle der deltog var klædt ud som superhelte, Disney figurer og prinsesser ligesom i et eventyr.

Harrison Griers far fortæller, at de to har været fuldkommen uadskillelige siden, de mødte hinanden.

Barnebarn brød regler for at overraske sin syge bedstemor: Nu bliver hun hyldet på nettet
Barnebarn brød regler for at overraske sin syge bedstemor: Nu bliver hun hyldet på nettet

»Harrison har aldrig været til et bryllup før, det er alt sammen nyt for ham, men det var en smuk ceremoni og han nødt hvert et minut,« fortæller faren.

Moren til Eileidh Paterson, at den lille pige var helt anderledes, end hun plejer på den store dag. Selvom hun virkelig er syg og træt, så var det et minde, der vil vare for altid.

Forældre gav baby grøntsagsmælk - nu er de dømt for uagtsomt drab
Forældre gav baby grøntsagsmælk - nu er de dømt for uagtsomt drab

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx