Af - 06/01-15 07:59; Opdateret: 06/01-15 09:20

Danske Malene skriver historie i USA: Nu bliver hun gift med CarrieDanske Malene skriver historie i USA: Nu bliver hun gift med Carrie

Den 23-årige dansker skal i dag giftes med sin kæreste Carrie i Florida. De er det første homoseksuelle par i staten, der får lov at blive gift.

storybild

Malene Binau Bonnor (til højre) og Carrie Sue Shak har deltaget i adskillige interviews i amerikanske medier, hvor interessen har været stor for tilladelsen af ægteskab mellem samme køn i Florida. Malenes mor, Susan Binau, har her fotograferet dem midt i et interview. (Billede: Privatfoto)

Endnu er det nat i den amerikanske stat Florida, men der er ikke mange timer til, at Orlandos borgmester Buddy Dyer vil vie 50 homoseksuelle par, i forbindelse med at ægteskab mellem samme køn bliver tilladt.

Blandt parrene er danske Malene Binau Bonnor på 23 år, der skal giftes med sin forlovede og kæreste gennem to år, Carrie Sue Shak på 33 år.

Stor parade for homoseksuelle i Indien
Stor parade for homoseksuelle i Indien

- Som dansker var jeg til mit første lesbise bryllup som 12-årig, g jeg tog det for givet, at al slags kærlighed var tilladt. Derfor var det mærkeligt at komme til USA, hvor jeg oplevede homofobi for første gang. Det har ikke altid været lige let. Men nu er det vidunderligt at være en del af historien, mens endnu en del af verden åbner sit hjerte. Kærlighed er kærlighed. Så simpelt er det, siger Malene Binau Bonnor til BT.

Hendes forældre bor i USA og siden 2012 har Malene Binau Bonnor boet fast i landet og læst sociologi på et amerikansk college. Kort tid efter mødte hun sin store kærlighed.

TV: Her bliver homoseksuel overfaldet: Se hvordan vidnerne reagerer
TV: Her bliver homoseksuel overfaldet: Se hvordan vidnerne reagerer

- Jeg har egentlig aldrig sat ord på min egen seksualitet. Jeg har altid været tiltrukket af piger. Og da jeg så for to år siden mødte Carrie, var der slet ingen tvivl. Og nu glæder jeg mig helt vil til brylluppet, forklarer Malene Binau Bonnor til BT.

Og senere i dag skal brylluppet altså stå. Egentlig havde parret besluttet sig for at blive gift til februar i South Carolina, men i december besluttede Florida sig så pludselig for også at tillade ægteskab mellem mennesker med samme køn, og så sprang det forelskede par til.

Familie slår hånden af homo-teenager: Fremmede donerer halv mio. kroner
Familie slår hånden af homo-teenager: Fremmede donerer halv mio. kroner

Malene Binau Bonnor og Carrie Sue Shak har deltaget i adskillige interviews i amerikanske medier, hvor interessen har været stor for tilladelsen af ægteskab mellem samme køn i Florida.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx