Af - 06/06-16 09:54; Opdateret: 06/06-16 13:56

Look-a-like taler ud: Det ødelægger mit kærlighedslivLook-a-like taler ud: Det ødelægger mit kærlighedsliv

Det er ikke altid lige let at ligne en verdenskendt kunstner – især når det kommer til piger...

Bildstrecke im Grossformat »

Den 21-årige Ed Sheeran-dobbeltgænger, Ty Jones, fra Sale i Manchester er lidt træt af konstant at blive sammenlignet med den populære sanger Ed Sheeran. Det ødelægger hans kærlighedsliv, fortæller han.

Til det britiske The Mirror fortæller den unge briter, at han har svært ved at finde en kæreste, og at hans tidligere kærester blev jaloux, når han blev overfaldet af kvindelige fans, som troede det var Ed Sheeran, de så.

- Da Ed virkelig blev berømt, havde jeg altid mennesker, der kom hen og talte til mig og ville tage et billede med mig - det var vanvittigt, fortæller den unge look-a-like, der ikke selv synger, men har læst til mekaniker og nu læser til ingeniør på Oxford College.

Derfor dropper Ed Sheeran sociale medier de næste mange måneder
Derfor dropper Ed Sheeran sociale medier de næste mange måneder

Han er en stor kunstner, og jeg er en kæmpe fan af ham, men nu er det som om, jeg ikke kan undslippe det, folk går amok, når de tror, det er Ed Sheeran, de møder.

Siger Ty Jones. Se ham herunder:

Ed Sheeran og James Blunt sammen på rød løber: - Vi er forlovede
Ed Sheeran og James Blunt sammen på rød løber: - Vi er forlovede

Ty Jones forklarer, at det kan være svært at finde ud af, om pigerne oprigtigt kan li ham, eller om de bare er på udkig efter ham, fordi han ligner Ed Sheeran.

- Det har gjort mine forhold sværere, vil jeg sige, fordi jeg nu bliver nødt til at finde ud af, om de kan li mig, for den jeg er, eller om de bare er interesseret i mig, fordi jeg er det næstbedste i forhold til Ed, hvis de er virkelig vilde med ham, siger Ty Jones.

Udover at ligne Ed Sheeran på en prik, har den 21-årige brite samme højde som sangeren. Og han forklarer, at han flere gange har haft problemer med at forlade sit hjem, fordi folk står udenfor, og vil tale med ham for at vide, om han er 'the real deal'.

American Music Awards: Se de lækre stjerner på den røde løber
American Music Awards: Se de lækre stjerner på den røde løber

Se den rigtige Ed Sheeran herunder.

Ed Sheeran.

Ty Jones blev offentligt kendt som Ed Sheerans dobbeltgænger tilbage i 2012, da et billede af ham gik viralt med teksten om, at det var den rødhårede sanger til en fest i Manchester.

Siden da har han næsten ikke kunne gå i fred uden at blive mindet om, at han ligner sangeren.

- Det er svært at forklare, fordi det er jo ikke noget, jeg kan gøre noget ved det, og jeg kan ikke lide at være forfærdelig over for personer og nægte dem et billede, hvis de vil have et, siger han til The Mirror.

Der er dog en episode, han aldrig vil være foruden.

- At møde Ed har været det største højdepunkt i alt det her, han er helt nede på jorden og blev meget chokeret over, hvor meget vi lignede hinanden, det var virkelig sjovt, siger Ty Jones, der forklarer at de to har planer om at mødes igen snart.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx