Af Bo Poulsen - 05/11-17 11:32

Maddie-efterforskere er taget til Bulgarien: Kan den mystiske kvinde i lilla være med til at opklare gåden?Maddie-efterforskere er taget til Bulgarien: Kan den mystiske kvinde i lilla være med til at opklare gåden?

Det er over 10 år siden, at den dengang kun tre år gamle Madeleine McCann forsvandt fra en ferielejlighed i Praia da Luz i Portugal, da hun var på sommerferie med sine forældre.

storybild

Sådan så Madeleine McCann ud, da hun forsvandt i 2007. (Billede: REAL MADRID TV / HO)

Siden hen har politiet været på bar bund i den meget omtalte sag. Ikke desto mindre har de fortsat efterforskningen af den lille britiske piges forsvinden.

Nu er efterforskere fra Scotland Yard taget til Bulgarien for at lede efter en specifik kvinde, som arbejdede i nærheden af lejligheden, hvor Madeleine McCann formodes at være bortført fra.

Kvinden var iført lilla tøj, da hun sidst blev set. Og det viser sig, at kvindens ægtemand tidligere er dømt for pædofili. Det skriver britiske the Sun.

Mediet har talt med unavngiven kilde, der fortæller, at der som sådan ikke er beviser, som direkte peger på, at kvinden og hendes afdøde ægtemand er involveret i Maddies forsvinden. Men det ville være sund fornuft at tage en snak med hende, så man i det mindste kan udelukke hende som mistænkt i sagen.

Vidner har tidligere omtalt kvinden til det lokale politi, men det er ifølge avisen først nu, hvor Scotland Yard igen har gennemgået vidneudsagn, at man har stødt på 'kvinden i lilla'.

Det skulle endnu ikke være lykkedes for politiet at finde kvinden.

Madeleine McCann forsvandt 3. maj 2007, da hendes forældre var ude for at spise. Da moderen Kate McCann skulle se til sin datter omkring klokken 22.00, var hun borte. Det satte gang i en storstilet efterforskning, hvor der på et tidspunkt også blev kastet mistanke på forældrene.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Lastbilchauffør filmede gal handling...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx