Af - 02/03-17 21:57

Hel familie forsvundet på mystisk vis: - Det er som om tiden er frosset i husetHel familie forsvundet på mystisk vis: - Det er som om tiden er frosset i huset

Efterforskere i Frankrig klør sig godt og grundigt i håret over en mystisk sag, hvor en hel familie er som forsvundet fra Jordens overflade.

Bildstrecke im Grossformat »

Kriminalteknikere har nu afspærret et helt nabolag i det vestlige Frankrig for at de lede efter spor, der kan føre dem i retning af, hvad der er sket med den forsvundne Troadec-familie. Familien forsvandt sporløst og efterlod sig kun en blodig mobiltelefon, nøgne senge og et hjem, hvor ’det var som om, tiden var frosset'.

Familiens forsvinden sender uhyggelige ekkoer fra fortiden, hvor de manglende computere og det hurtige forsøg på at fjerne DNA-beviser minder om en tidligere sag.

I seks år har efterforskerne været hjemsøgt af en anden sag fra byen Nantes, hvor en familie er blevet dræbt. Efterforskerne har siden fundet af den døde mor, hendes fire børn og to labradorhunde eftersøgt faren i familien, som mistænkes for mordene, skriver Independent.

Efter fund af mystiske blodspor: Hvordan kan en hel familie bare forsvinde?
Efter fund af mystiske blodspor: Hvordan kan en hel familie bare forsvinde?

Anklageren Pierre Sennes fra Nantes-sagen fortæller til radiokanalen Europe 1 radio, at han håber, efterforskningen vil øge fokus på, hvad der kan være sket i huset i Troadec-sagen.

En national efterlysning af familien beskriver, at mistanken i den nyeste sag er faldet på Troadec-parrets 21-årige søn, som er ’mistænkt for at have en dødbringende plan om at dræbe sine familiemedlemmer og måske sig selv.’

For sønnen Sebastien Troadecs Peugeot er nemlig den eneste bil, der ikke kan lokaliseres, og det var hans blodige telefon, som blev fundet i huset.

Den blodige telefon er, ligesom de andre familiemedlemmers telefoner, ikke blevet brugt siden den 17. februar.

Inde i huset var sengetøj og lagner fjernet fra sengene og der var ingen tandbørster på badeværelset.

Desperat mor: Min søn har været forsvundet i tre uger - kan I hjælpe mig?
Desperat mor: Min søn har været forsvundet i tre uger - kan I hjælpe mig?

Uhyggelig lighed med anden sag
I den indledende undersøgelse af huset blev der fundet spor af blod fra forældrene, Pascal og Brigitte, og fra Sebastien på trappen og i stueetagen. Der blev ikke fundet nogen spor af den 18-årige datter Charlotte.

Anklager Pierre Sennes åbnede i denne uge op for en mordefterforskning, efter at efterforskere brugte weekenden på at gennemgå spor i huset.

- Det er, som om at tiden er frosset inde i huset, fortalte anklageren søndag.

Der var beskidt service i vasken og vådt vasketøj i vaskemaskinen.

Politiet ledte i timevis: Savnet mand var på bar
Politiet ledte i timevis: Savnet mand var på bar

Ouest France, den lokale avis, beskriver, at familiens elektronik er forsvundet, men at personen, som tog det, efterlod opladerne.

Sådan så det også ud i sagen fra Nantes, hvor faren i familien, Xavier Dupont de Lignonnes, er mistænkt for at have slået sin familie ihjel i 2011, mindre end fire kilometer fra Troadec-familiens hus. Konen og børnene blev fundet begravet under terrassen, og Xavier Dupont de Lignonnes er aldrig blevet fundet.

Den ældste af børnene i Nantes-sagen gik på samme skole som Sebastien Troadec, skriver Ouest France.

Fransk national-tv sendte for nyligt en dokumentar om sagen fra januar, hvor Xavier Dupont de Lignonnes’ bedste ven spekulerede i, om han havde begyndt en ny tilværelse i et andet land.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Derfor var Kim Walls forældre ikke...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx