Af - 21/06-17 14:46

Akavet kram starter Twitter-efterforskning: Hvad gør han dog ved Trump-datter?Akavet kram starter Twitter-efterforskning: Hvad gør han dog ved Trump-datter?

Politikeren Marco Rubio er blevet fanget i en lettere akavet omfavnelse af Ivanka Trump.

storybild

USA's præsident Donald Trump har vakt opsigt med nogle bemærkelsesværdigt akavede håndtryk med en række verdensledere, som mest af alt lignede en halvhjertet brydekamp.

Nu går hans datter Ivanka verden rundt i en skønt kikset omfavnelse, der mest af alt ligner et mindre overraskelsesangreb på den 35-årige iværksætter og kvindesagsforkæmper.

'Gerningsmanden' er den republikanske politiker Marco Rubio, som kæmpede en hård kamp med Trump om at blive partiets præsidentkandidat i fjor, og er manden bag den verdensberømte bemærkning om, at 'The Donald' har mistænkeligt små hænder.

Dybt frustreret Fogh: Trump var på rette spor
Dybt frustreret Fogh: Trump var på rette spor

Han mødte Ivanka Trump til et forretningsmøde tirsdag, og man kan mistænke det komplicerede forhold til hendes far for at være årsagen til, at hun ikke gik all in på en krammer.

Men virkeligheden er, at fotografens billede som så ofte før snyder. Det bekræfter begge parter, efter sagen tirsdag aften eksploderede på Twitter, og stillede dem begge i et meget komisk lys.

Det skriver BBC.

USA afviser at lempe Rusland-sanktioner
USA afviser at lempe Rusland-sanktioner

Rubio forsøgte sig med humor, og startede det, han selv kaldte en Twitter-efterforskning. På den måde fandt han frem til adskillige billeder, som viser, at de to faktisk hyggede sig sammen under mødet.


Dyrt valg til Kongressen handler mest om Trump
Dyrt valg til Kongressen handler mest om Trump


Også Ivanka Trump bekræfter på sin Twitter-profil, at der ikke er ondt blod.

'Fake news. Marco er en fremragende krammer', skriver hun med en humoristisk henvisning til farens jævnlige beskyldninger mod pressen.

Trump om død amerikaner: Der skete grusomme ting i Nordkorea
Trump om død amerikaner: Der skete grusomme ting i NordkoreaLÆS OGSÅ: Trump sender svigersønnen på fredstur til Mellemøsten

LÆS OGSÅ: Trumps advokat afviser at præsidenten efterforskes

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx