Af - 15/07-16 17:06; Opdateret: 15/07-16 19:27

Seneste LIVE-dille på internettet: Streaming af fiskende bjørneSeneste LIVE-dille på internettet: Streaming af fiskende bjørne

Live-streaming af bjørne, der fisker, er det bedste, der er sket for internettet. Døm selv her.

explore.org

Teknologien tillader det, og vi elsker det.

Live-streaming er for alvor blevet en ting på internettet i 2016, og aldrig før har det været nemmere at filme det, man foretager sig og efterfølgende dele det med millioner af mennesker verden over.

Efterladt i japansk bjørneskov: 7-årig fundet efter en uge
Efterladt i japansk bjørneskov: 7-årig fundet efter en uge

Et af de seneste skud på live-stammen kommer fra Nordamerika, hvor en række biologer og forskere fra explore.org har sat et live-transmitterende kamera op ved Brooks Falls Katmai National Park i Alaska.

Kameraet skyder 24 timer i døgnet fra særligt udvalgte steder, hvor store brunbjørne - eller på amerikansk grizzlybjørne - ynder at fiske i floderne.

Live-transmissionen har kørt siden den 16. juni i år, og ifølge hjemmesiden National Park Service er juli den bedste måned at følge med i bjørnenes fisketur, da som regel er her, der er mest action, fordi laksen på dette tidspunkt går op igennem floderne.

Nu skal svenskerne til det: Ud at samle lort op
Nu skal svenskerne til det: Ud at samle lort op

Nogen kalder bjørnekameraet det bedste, der er sket for internettet inden for live-streaming. Forklaringen går på, at man ved at kigge med enten får en smuk og spændende naturoplevelse, hvis og når bjørnene i gang med at fiske, eller bare kan nyde et stream med en skøn, fossende flod i baggrunden.

I skrivende stund følger 1.656 seere fra hele verden med i, om en brunbjørn og dennes unge, som begge har sat snuden op efter et omega 3-rigt morgenmåltid (lokal tid), har heldet med sig.

Det kan ikke garanteres, at der er bjørne i billedet, da det helt som bekendt sendes live fra et eller flere stationære kameraer placeret i området.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx