Af - 21/10-16 10:53

Breaking Bad-fan opløser betjent i syre efter grusom Grindr-dateBreaking Bad-fan opløser betjent i syre efter grusom Grindr-date

En 50-årig mand er tiltalt for at have slået en betjent ihjel og dernæst opløse liget i syre.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kunne lyde som en scene fra den populære tv-serie, Breaking Bad. Og noget tyder på, at den centrale person i sagen har været stærkt inspireret af det fiktive drama, da han ifølge politiet tidligere i år begik et grusomt drab.

50-årige Stefano Brizzi nægter at have myrdet politibetjenten Gordon Semple, men han har tilstået at have forpurret en obduktion ved at have skaffet sig af med liget, skriver Daily Mail.

Sagen er nu kommet for retten, og her kom der uhyggelige detaljer frem om, hvordan den 59-årige betjent blev dræbt i april i en lejlighed i London.

De to mænd mødte hinanden gennem Grindr, der er en datingtjeneste for homoseksuelle. De to skulle ifølge politiet deltage i en orgie-fest i den anklagedes lejlighed. Men da den næste gæst mødte op og blev afvist i døren, var den 59-årige mand allerede blevet kvalt til døde, ifølge politiet.

'Breaking Bad'-stjerne afslører vild fortid: - Jeg hamrede hendes hoved mod væggen
'Breaking Bad'-stjerne afslører vild fortid: - Jeg hamrede hendes hoved mod væggen

I løbet af den efterfølgende uge efter det påståede drab begyndte naboer at klage over lugten i lejligheden, og politiet blev tilkaldt. I den 50-åriges hjem blev han fundet iført kun solbriller og underbukser, mens politiet gjorde en gruopvækkende opdagelse i mandens badekar. Her flød ‘kugler af kød’ rundt i syre, lyder det fra politiet.

Stefano Brizzi skal ifølge anklagen mod ham her have fortalt politiet, at han dræbte den savnede betjent ugen forinden.

I retten kom det videre frem, at Stefano Brizzi misbrugte crystal meth - en form af narkotikummet methamfetamin, og nævningene fik at vide, at den 50-årige var besat af tv-serien Breaking Bad, hvor seriens hovedkarakterer netop stiger til narko-underverdenens tinder på grund af fremstilling af crystal meth. Og i seriens indledning bliver et lig også skaffet af vejen gennem et syrebad i et badekar.

Netflix afslører: Disse serier sluger vi på rekordtid
Netflix afslører: Disse serier sluger vi på rekordtid

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx