Af - 28/01-15 10:39

Her er reklamerne, du husker bedst fra Super BowlHer er reklamerne, du husker bedst fra Super Bowl

Den 1. februar bliver det årlige Super Bowl skudt i gang i Arizona. Og det samme gør reklamerne.

storybild

Der er mange traditioner omkring den årlige begivenhed, der nærmest er religiøs for amerikanere. Og det har reklameverden i årevis benyttet sig af.

Hvert år forsøger dem, der har råd, at overgå hinanden i reklamer, der vises ved Super Bowl. Og der har da også været nogle vilde nogle.

TV: Burgerkæde med ny, saftig reklame
TV: Burgerkæde med ny, saftig reklame

Vi har samlet nogle af de bedste Super Bowl-reklamer gennem årene – og vi starter selvfølgelig med de smukke kvinder fra Victoria's Secret, der endnu en gang leverer kvindelig skønhed til den ellers meget mandlige sport.

Dette er Victoria's Secrets nyeste Super Bowl reklame fra 215.

En reklame mange sikkert også husker, er den søde reklame fra Volkswagen, hvor en knægt er klædt ud som Darth Vader og kæmper for at finde kræften. Den finder han med Volkswagen. Reklamen er tilbage fra 2011.

Katy Perry er den nye pause-pige til Super Bowl 2015
Katy Perry er den nye pause-pige til Super Bowl 2015

Old Spice, duften til mænd. Og hvor er det så mere oplagt at reklamere end ved Super Bowl? Denne reklame fik også kvinderne op af stadionsæderne – to fluer med ét smæk. Reklamen er fra 2010.

Når firmaer kæmper for at blive set, går det ikke stille for sig. Reklamerne kommer op i millionbeløb. Den dyreste Super Bowl-reklame nogensinde er Chryslers fra 2011. Den kostede intet mindre end 12,4 millioner dollars. Pengene er blandt andet brugt på superstjernen Eminem.

TV: Denne falske reklame har et (s)ærligt budskab om fulde-sms'er
TV: Denne falske reklame har et (s)ærligt budskab om fulde-sms'er

Coca Cola er blevet fast inventar til Super Bowl, og også de tømmer lommerne for at komme blandt de bedste af de bedste. Reklamen, hvor Coca Cola hylder den amerikanske mangfoldighed, har således kostet otte millioner dollars.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx