Af Lars Dinesen - 10/09-17 17:19

Premierminister deler billede med barnebarn: Denne detalje får nogle op i det røde feltPremierminister deler billede med barnebarn: Denne detalje får nogle op i det røde felt

Den australske premierminister Malcolm Turnbull delte lørdag et billede fra stadion, hvor han så en australsk fodboldkamp. På billedet havde han sit barnebarn på skødet og et glas i hånden. Det sidste har fået nogle brugere på de sociale medier til at fare i flint.

storybild

Det skriver Daily Mail.

'Multitasking at the footy.' De fire ord om, hvad toppolitikeren og bedstefaren Malcolm Turnbull brugte sin lørdag på, har fået flere på Facebook til at brokke sig over det billede, som den 62-årige delte på sin Facebook-profil. Det var ikke kombinationen af baby og sport, der var problemet, men snarere det faktum, at den politiske førstemand havde et plastikkrus med øl i hånden:

'Storslået foto af vores premierminister, der drikker alkohol, mens han holder et lille barn. Hmm, måske ikke lige det, man skal promovere,' skriver Deborah Devitt som svar på Turnbulls opslag.

De fleste valgte dog en noget meget australsk tilgang end de, der prøvede at piske en stemning op.

'Billedet her er helt forkert! På et hvilket som helst tidspunkt kunne han jo have tabt øllen... Hvor havde vi så været?' spørger Jordan Grant med et glimt i øjet.

Kombinationen af øl og spædbarn var dog ikke det størst kritikpunkt i kommentarsporet på Facebook. Størstedelen var efter politikeren for at revse ham for en mangel på vilje til at gennemføre et lovforslag, der giver homoseksuelle de samme rettigheder som andre australiere.

Søndag troppede Malcolm Turnbull op til en demonstration i Sydney, hvor han offentliggjorde, at han nu gik ind for et ikke-bindende lovforslag, der skal få det tættere på ligestilling i ægteskabet for alle. Homo- som heteroseksuelle.

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jehovas Vidner gav mig disciplin til...
bt.dk
Armstrong indgår millionforlig med...
bt.dk
Søvnproblemer? Disse stresssymptomer...
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx